Oldal kiválasztása

Slow Age.

Lassítsd le a bőröregedést!

 

Fiatal korban bőrünk rendszeresen termel friss bőrsejteket, rendszeresen megújul, amit biológiai hámlásnak nevezünk. A kollagén, elasztin és hialuronsav szintézise állandó, a bőrben számos anyagcsere-folyamat teljes sebességgel fut, jó a vérkeringés, és a sebgyógyulás is normálisan működik.

A bőr kb. 25 éves kortól elkezd öregedni: apránként lelassulnak természetes folyamatai, amelyek fiatalon és frissen tartották. A sejtek anyagcseréje és megújulása lassabban halad, csökken a bőr vérkeringése és eltűnik a fiatalos természetes ragyogás. Az öregedés első látható jelei fokozatosan jelennek meg. Ide tartoznak mindenekelőtt az eltűnni nem akaró apró száraz ráncok, valamint kirajzolódnak az első állandó barázdák.

A Fekete-erdő-komplex mellett olyan értékes hatóanyagokat választottunk, melyek segítenek ezt a nem kívánt folyamatot lassítani. A különleges glikoproteineket az antarktiszi vizekben honos baktériumok termelik. Elősegítik a bőr megfelelő hidratáltságát, használatával a bőrfelület simább, az arcszín egyenletesebb, a bőr rugalmasabbá és feszessé válik, illetve csökkennek a ráncok.

A stabilizált C-vitamin klasszikus társánál intenzívebb és látványosabb hatóanyag. Kiváló gyökfogóként megvédi a bőrt az erősen reaktív szabadgyökök negatív hatásaitól, ezzel hatékonyan gátolja a bőr korai öregedését. Világosítja, egységesíti a bőrfelszínt, ezzel kiválóan alkalmazható UV-károsodás okozta pigmentfoltokra és az idő előtti bőröregedés egyéb tüneteinek csökkentésére A termékcsaládban a C-vitamin stabilizált formáját használjuk, amely erőteljesebb antioxidáns, mint klasszikus társa. 

 

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute slow age

Slow Age termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Slow Age 24 órás krém

24 órás krém

Energia és frissesség

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Slow Age 24 órás krém

24 órás gazdag krém

Energia és táplálás