Oldal kiválasztása

Moisture & Balance.

Hidratálás felsőfokon.

 

A bőr természetes hidratáltsága nemcsak esztétika fontossággal bír: ez adja meg testfelszínünk elsődleges védelmi rendszerének alapját.

Nagyon fontos a jól kialakított hidrolipid film sok természetes hidratáló faktorral, ami főként aminosavakból és aminosav-származékokból, karbamidból és szerves savakból, például tejsavból áll. Képes vizet megkötni a légkörből, megvédi a bőrt a kiszáradástól és az ebből eredő károsodásoktól, mint például a hámlástól vagy az irritációtól.

Ezt a kényes egyensúlyt több hatás is felboríthatja: genetikai faktorok, kor, túl agresszív vagy nem a bőrnek megfelelő ápoló készítmények, nem megfelelő arcápoló rituálé, hektikus életmód.

  Ez nemcsak a rugalmasság elvesztéséhez, feszülő érzethez, száraz, hámló területekhez vezet, hanem gyakran a bőr érzékenysége is növekekszik. Ezért funkcióinak, védő tulajdonságainak és jó közérzetének megőrzése érdekében a bőr állapota függ az állandó és megfelelő hidratáltságtól.

  A regeneráló és védő hatású Fekete-erdő-komplex bodza, moha és páfrány kivonattal állítja vissza a bőr egyensúlyát. A változatos méretű és molekulájú hialuronsavak a bőr különböző rétegében hatnak, elősegítik az azonnali és hosszantartó hidratáltságot. A keleti gyógyászatban is fellelhető ázsiai tigrisfű kivonata (madecassoside) ellensúlyozza a bőr stressz-folyamatait, megnyugtatja az irritált bőrt, és visszaállítja a sérült bőrbarriert.

  Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Biodroga Medical Institute Moisture & balance

  Moisture & Balance termékek

  Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Moisture & Balance 24 órás krém

  24 órás krém

  Mélyrétegű hidratálás

  Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Moisture & Balance 24 órás gazdag krém

  24 órás gazdag krém

  Hidratálás és táplálás

  Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Moisture & Balance 24 órás krém-gél

  24 órás krém-gél

  Hidratálás zsíros bőrre

  Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Moisture & Balance basic moist fluid

  Basic Moist fluid

  Könnyed hidratálás