Oldal kiválasztása

Perfect Age.

A szépség nem kor kérdése, hanem hozzáállásé.

 

A menopauza minden nő számára az élet újratervezésének ideje, melyet nagyban befolyásol a hormonális egyensúly változása. A hormonok biokémiai hírvivők, melyek bizonyos testfunkciókat szabályoznak.

A bőrben ezek a hormonok katalizátorként működnek, amelyek például stimulálják a kollagéntermelést, stimulálják a mikrokeringést, illetve a sejtek osztódását,  táplálását és oxigénfelvételét javítják. A hormonok emellett szabályozzák a bőr faggyútermelését és hidratáltságát is.

A hormonok változásával a bőr szerkezete is változik. Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V-forma egyre szögletesebb A-formára vált.

Ezek a természetes folyamatok a kor szükséges velejárói. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel.

Legfőbb fegyverünk a barátcserje kivonata, mely képes ellensúlyozni a bőröregedés ezen jeleit. Már egy hónapos rendszeres használat után ismét nő a bőr rugalmassága és tömörsége. Elősegíti a bőr általános fiatalos megjelenését, és bizonyítottan javítja a bőr rugalmasságát.

Biodroga Bioscience Institute szépség, természetes kozmetikai termék luxus termék

Perfect Age termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Perfect Age

24 órás krém

A feszesebb kontúrokért

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Perfect Age gazdag krém

24 órás gazdag krém

Feszesítés és táplálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Perfect age szérum

Szérum

Erőteljes kontúr-visszaállítás