Oldal kiválasztása

Rólunk

Ha fontos számodra, hogy a munkád során prémium minőségű termékeket használj, akkor örülünk, hogy egymásra találtunk! A Biodroga termékpalettáján jól kombinálható, luxus hatóanyagokat tartalmazó otthoni és kabin termékekből válogathatsz, amelyek minden bőrtípusra és bőrproblémára látványos megoldást nyújtanak, és végtelen lehetőségek mentén kombinálhatod őket a saját kedved és szakértelmed szerint.

Magyarországi forgalmazói csapat

A termékek magyarországi forgalmazójaként hiszünk készítményeink és kezeléseink eredményességében és hitelességében, melyet partnereink visszajelzése igazol. A megfelelő termékek mellett több mint tíz éves tapasztalatunk a kozmetika területén, illetve a partnereink felé tanúsított lojalitásunk adja filozófiánk alapját.

Biodroga kozmetikusként szakmai partnerünkké válsz

Nem engedjük el a kezed! Oktatásokkal, szakmai anyagokkal és zárt csoportunkban segítünk Neked. Tanfolyamaink és konzultációink felölelik nem csak a Biodroga termékek használatát, de praktikus tanácsokkal, eladást segítő információkkal segítik a Biodroga szakemberek munkáját.

Rólunk mondták

Fontosnak tartjuk, hogy partnereink ne csak a termékekkel, hanem a kiszolgálással és a kapcsolattartással is elégedettek legyenek. Meséljenek Ők, miért is dolgoztak velünk.

“A “ made in Germany “ számomra mindenben egyfajta biztosítékot jelent a minőségre nézve. Anno erre kaptam fel a fejem és ez keltette fel az érdeklődésemet. A másik hívó szó a gépek mellőzésének lehetősége volt! Ugyanakkor nem is zárja ki, így nagyobb mozgásteret ad. Biodrogával vizsgáztam. Azt gondoltam, hogy a lehető legjobbat választottam, de nem terveztem hosszú távra. De egyszerűen beleszerettem! Belétek is! Megbízhatóság, minőség, luxus érzet, ár-érték arány, exluzívitás, biztonság. “

Gyenge Noémi

“Azért szeretem a Biodroga termékeket, mert amikor bármelyiket kipróbáltam magamon, nagyon kellemes élményben volt részem. Nem éreztem azt, amit más termékeknél, hogy valami van a bőrömön, ami nagyon zavar. A vendégeim is nagyon szeretik. Amióta Biodrogát használok, rengetegen dicsérnek, milyen szép a bőröm.”

Kalamény Krisztina

“Ez volt az első olyan professzionális anyag, ami mindent biztosított, amire szükségem volt a kozmetikus munkám során. A Biodroga mindent teljesít, ami kell egy kozmetikába egy kozmetikusnak. Arról nem beszélve, hogy tök jó a csapat. “

Csorba Zsanett

“A Biodrogás lányok mindig segítik a munkám kiváló szakmaiságukkal, folyamatos rendelkezésre állásukkal és nem utolsó sorban kedvességükkel. Szerintem ez is rengeteget számít egy professzionális márka kiválasztásánál, hogy milyen a képviselet és én nagyon boldog vagyok, hogy őket választottam.”

Szűcs Márti

“Azért szeretem a Biodroga és az MD termékeit, mert innovatívak, rendkívül hatékonyak, hosszú távon is megőrzik a bőr egészségét (nincs bennük pl. parabén!) és van olyan vendégem, aki Siófokról jár fel a kezeléseimre  Tanulókoromban jöttetek hozzánk termékbemutatót tartani. Sajnos magam is pattanásos bőrrel küzdöttem akkoriban. Már számtalan pattanásleszárítót kipróbáltam, kerestem a megfelelőt, így persze a Biodroga próbatermékét is kipróbaltam. Nem hittem a szememnek, mikor másnap reggelre ELTŰNTEK a pattanásaim egyetlen alkalom alatt! A tankozmetikában használt Biodroga termékek nem irritálták a bőröm (pedig eléggé érzékeny), annak ellenére hogy fenséges az illatuk és állaguk! Azt hiszem, ezek alapján döntöttem a Biodroga mellett és milyen jól tettem! Három szó jut eszembe a készítményekről: Tisztaság Egészség Innováció  ”

Mészáros Dóra

“Az Institut családot a textúrája, illata miatt szeretem. Nagy előnye a vonzó csomagolás is. Nyilván ez sem lenne gond, ha fehér gyógyszertári tégelyekben lenne minden, de azért örülök, hogy esztétikus is. A masszázskrém a legjobb evör!!! A hatása is és dolgozni is vele! Nincs párja! Az MD családot a szérumok, savak miatt imádom. Szerencsére allergiás, túl érzékeny vendégem még nem volt, de megnyugtató, hogy alternatívát tudok kínálni, ha mégis befut egy-kettő. Nem tudnék jobbat, nemcsak elképzelni, de tudom, hogy nincs jobb! Ezért rendkívül hálás vagyok!  Volt még a vizsgám után közvetlenül egy flessem, ami miatt elköteleztem magam. Svájcban, Luzernben sétáltam, a város legszebb részén és belefutottam egy Biodroga szalonba! Abban a pillanatban tudtam, hogy ilyet akarok én is!  Egyszer meg is fogom csinálni! ”

Gyenge Noémi

“ Kiváló minőségű és  sokféle kezelésre ad lehetőséget, gondolok itt pl.a speciális bőrproblémákra. Folyamatosan megújuló hatóanyagokkal, maximálisan felszívódó tökéletes illatú  és állagú kozmetikai termék, ami minden szempontból professzionális!  A képzések részletesek,  hatóanyagokra is kitérők. + Kozmetikus barát, amivel végképp belopta magát a szívembe!.”

Nagy Klára

“A Biodroga termékeit egy Beauty Forum konferencián ismertem meg, ahol kaptunk is belőle egy termékmintát. Az első kipróbálás után, egy minimális mennyiséget használva, olyan hidratált volt a bőröm, amit más készítmény 5x-ör ennyi mennyiséggel sem lenne képes elérni! Meggyőzött a magas gyógyszerészeti tisztaságú orvos-kozmetikai készítmény, ami mentes minden olyan összetevőtől amire a bőrünknek nincs szüksége. Minél előbb be is jelentkeztem az Institute alaptanfolyamra, ahol a magas színvonalú és hitelű oktatás mellett egy profi szakember oktatott minket. Bármilyen kérdésre választ kaptunk Judittól, aki a legkedvesebb és legtürelmesebb oktató-kozmetikus. Az oktatás után vásároltam is azonnal az Energiez&Perfect termékcsaládból, ami nagy kedvencem, hamar függő lesz az ember, ha egyszer az egyedi minőséget próbálja ki, a tömegcikkek helyett. ”

Molnár Éva

“Mikor a Biodrogára került a választásom, fontos szempont volt, hogy professzionális termék legyen. Tetszik, hogy hozzák a fejlesztésekben a csúcstechnológiát és a vendégkörömben senki nem allergiás rá – sem a kabin sem az otthonápolási termékeikre. Kezelések után rögtön látszik az eredmény. Szeretem ,mert érezhető az illatán és a textúráján is a prémium kategória. Szerencsés vagyok ,mert a vendégköröm 20-30 éve követ és a BIODROGÁT akkor fedeztem fel amikor 35+-os lett a vendégköröm, és szükségem volt a krémekben a több lipidre és a micromolekulás szérumokra. Azóta az orvoskozmetika fejlődésével és a cég naprakész anyagaival nagyon látványos eredményeket tudok elérni…Biztonságot ad BIODROGÁval dolgozni.”

Bárdi Anna

“A Biodroga nekem nemcsak egy professzionális  termékcsaládot jelent a munkámban. A készítmények finom textúrái és a legújabb modern technológiák harmóniája nem csak engem, de a vendégeimet is elvarázsolja. Kezdeti tanuló időszakomra visszatekintve mikor azt sem tudtam, milyen egy jó márka mára tudom, hogy olyan mint egy jó barát. A Biodrogát képviselni egy életérzés számomra. Köszönöm szépen,hogy a részese lehetek.”

Szőcs Barbara

“Miért Biodroga? Egyszerű a válasz! Méreganyagmentes, professzionális, német minőség. A termékek használata során már azonnali látványos és hosszantartó hatások érhetőek el, invazív beavatkozások nélkül. Ebben a márkában megtaláltam minden olyan terméket, mely kortól, nemtől, bőrtípustól függetlenül, minden bőrproblémára megoldást nyújt. A minőségi termékek mellett, számomra fontos a képviselő cég is. A Dr Szépség folyamatos innovációjának és stratégiájának része a kozmetikusok szakmai fejlődése, a legújabb termékek és kezelések konferencián, tanfolyamokon, ill. gyárlátogatással egybekötött szakmai tréningen történő megismerése, elsajátítása. Számomra a BIODROGA nem csak egy márka, hanem egy csapat is egyben, és büszkén tartozom ehhez a csapathoz.”

Agócs Nikolett

“Az elsődleges ok, amiért Benneteket választottalak, az az, hogy a termékek nagyon jó minőségűek és nagy a választék is. Mint céget pedig azért, mert mindig megbízhatóak, kedvesek, jól informáltak vagytok, nagyon gördülékeny a közös munka és együttműködés. Kedvencünk az Energize & Perfect termékcsalád.

Gara Mercédesz

A BIODROGA márkáról

Német minőség és szakértelem

A készítmények előállításánál az elsődleges szempont a kiemelkedő minőség. A kutatástól és fejlesztéstől a gyártáson át a termékek csomagolásáig minden a márka saját laboratóriumában és gyárában történik, Baden-Badenben. Kutatóorvosok és bőrgyógyászok minden összetevőt, valamint azok rövid- és hosszútávú hatásait is részletesen vizsgálják és tesztelik a piacra kerülés előtt. A holisztikus terápiáik alapját a professzionális arcápoló készítmények, valamint relaxáló és látványos eredményeket nyújtó kezelések adják. Így a Biodroga szakemberek mindig a legjobbat nyújtják vendégeik számára szerte a világon.

Speciális bőrápolási rendszer

Sajátos hozzáállásunk a bőrhöz bebizonyította, hogy a problémákat és a megoldásokat rendszerben kell kezelni, ezért elsősorban nem bőrtípusokkal, hanem a bőrproblémával foglalkozunk és a problémán belül választjuk ki a bőrtípusnak megfelelő készítményt. Szakember és vendég közös elégedettsége rendszerünk sikerének alapja. A kiemelkedő hatóanyag formulák számtalan arckezelési metódust tesznek lehetővé, mellyel szinte az összes bőrprobléma kezelhető, a kabinban töltött idő alatt nem csak a vendég sejtjei, de lelke is megújul a kellemes illatok és a professzionális ápoló terápia alatt.

A BIODROGA története

Minden 1939-ben kezdődött, amikor Walter Friedmann alapító létrehozta első szalonját Potsdamban és bemutatta kozmetikai újításait a lipcsei nemzetközi vásáron. Ezt követően fejlesztette ki a Biodroga professzionális kozmetikai márkát, melynek első bemutatkozása 1959-ben történt a nagyközönség számára a svájci Luzern-ben.

Napjainkban a céget egy modern management irányítja, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a leghatékonyabb fejlesztésekre, szem előtt tartva a bőrápolás tradícióit. A Biodroga egyesíti a természettől kapott legnemesebb összetevőket a legmodernebb technológiával. Értékes növényi kivonatok alkotják gondosan felépített formuláink alapját, amit innovációs biotechnológia tesz hatékonnyá.

Az elmúlt 50 évben a gyönyörű és egészséges bőr állapotának elősegítése adta a mi motivációnkat. Bőr specifikus bőrápoló rendszerünk pontosan azt adja meg a bőrnek, amire szüksége van. A Biodroga már több mint 60 országban megbecsült és elismert márka.

Elismerések

2017 – Germany – Spa Diamond Award “Az év Anti-Age terméke” jelölés – (Golden Caviar lapmaszk)

2012 – Germany – Spa Diamond Award “Wellness-Oscar”- “Legjobb szépségipari innovációi női arcápolás”

2011 – Kína – Spa China Award “Az év termék díja” – (Men sensation formula)

2010 – USA – Les Nouvelles Esthetiques “Az év legjobb kozmetikai terméke” díj (Intense Moisture Formula)

2010 – Észtország – Cosmopolitan “Az év legjobb szépségipari terméke” (Intense Moisture Formula 24 órás krém)

2009 – “Ázsia Gyöngye Díj” (az év férfi terméke a Man Sensation Formula)

2009 – “Ázsia Gyöngye Díj” jelölés az év legjobb Anti-Aging termékei között (Golden Caviar formula)

2008 – “Ázsia Gyöngye Díj”  (a Golden Caviar kezelés az öt legjobb kezelés között)

2007 – Oroszország – “Aranyérem” (Golden Caviar Formula)

2004 – Franciország – Nemzetközi esztétikai Kongesszus “Diplome d’Honneur des Congres” elismerése (Men Sensation Formula)

1996 – Franciország – Les Nouvelles Esthetiques “Szépség Oscar” – díj (Repair-komplex)

1994 – Franciország – Les Nouvelles Esthetiques “Szépség Oscar” – díj (Formulák kompatibilitása)

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Amerikai út 41.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: