Rólunk

Ha fontos számodra, hogy a munkád során prémium minőségű termékeket használj, akkor örülünk, hogy egymásra találtunk! A Biodroga termékpalettáján jól kombinálható, luxus hatóanyagokat tartalmazó otthoni és kabin termékekből válogathatsz, amelyek minden bőrtípusra és bőrproblémára látványos megoldást nyújtanak, és végtelen lehetőségek mentén kombinálhatod őket a saját kedved és szakértelmed szerint.

Magyarországi forgalmazói csapat

A termékek magyarországi forgalmazójaként hiszünk készítményeink és kezeléseink eredményességében és hitelességében, melyet partnereink visszajelzése igazol. A megfelelő termékek mellett több mint tíz éves tapasztalatunk a kozmetika területén, illetve a partnereink felé tanúsított lojalitásunk adja filozófiánk alapját.

Biodroga kozmetikusként szakmai partnerünkké válsz

Nem engedjük el a kezed! Oktatásokkal, szakmai anyagokkal és zárt csoportunkban segítünk Neked. Tanfolyamaink és konzultációink felölelik nem csak a Biodroga termékek használatát, de praktikus tanácsokkal, eladást segítő információkkal segítik a Biodroga szakemberek munkáját.

Pápai Andrea, a Dr. Szépség Kft. ügyvezetője

*******************************************************

Későn érő típus vagyok, tanulmányaimmal soha nem akkor végeztem, amikor mások, hanem később, felnőtt fejjel, így már 16 éves koromban dolgozni kezdtem. Valószínűleg boldog gyermekkorom hatására „gyári” optimista vagyok, észreveszem a pozitív dolgokat a környezetemben és minden apróságnak örülök. Szeretem és tisztelem a partnereinket, vallom, hogy hasonló hasonlót vonz.

Szerencsés vagyok, hisz a mindennapokban két megbízható, lelkes fantasztikus emberrel dolgozhatok, és a cégen belül mindenki megtalálta azt a feladatot, amt magáénak érez, és amit szeret.

A hagyományos ügyvezetői feladatok mellett a rendezvényekért felelek, a cég külsős partnereivel és az anyavállalattal tartom a kapcsolatot, szerződéseket kötök, és a BIODROGA VIP csapatot koordinálom.

Bízom abban, hogy egyre több szakmabeli választja – és szereti meg – a jövőben is a BIODROGA arcápoló készítményeit, és a mi kis csapatunkat.

Elérhetőségeim: drszepseg@gmail.com és 20/422-0022

Zrínyi Edit, a Dr. Szépség Kft irodavezetője

****************************************************

Nem volt sok munkahelyem, és mindenhol emberekkel foglalkoztam. A szeretetteljes légkör, a jó emberi kapcsolatok biztonságot jelentenek munkám során, de fontosnak tartom szétválasztani az üzleti és magánéleti kapcsolataimat.


Szeretem az őszinte, egyenes kommunikációt. A negatív vélemény épít, tanít. Igazi NŐ-ként, igazán Nőnek érzem magam a Dr. Szépség Kft-nél.
Engem keress, ha rendelést adnál le, szeretnéd tudni, egy termékből van-e készleten, ha a számlázással kapcsolatban van kérdésed, illetve, ha bármilyen tanfolyamra szeretnél jelentkezni.


Elérhetőségeim: 70/775-5575, drszepseg@gmail.com  

Csernai Judit, a Biodroga szakmai vezetője

*****************************************************

Eredetileg spanyol- kommunikáció szakon szereztem diplomát az egyetemen (pont azon a héten, amikor a kozmetikus vizsgámat is letettem), de mindig valami új és érdekes tudás megszerzése vonzott. Így tanultam ájurvéda jógaterapeutának, és így lettem vegán szakács és cukrász is.

Kozmetikus mások javaslatára, egy előző munkahelyem miatt lettem. Ennek ellenére már az első oktatási napon éreztem, hogy ez több lesz egy papír megszerzésénél. Számomra a szépség nem elválasztható az egészségtől és fordítva. Az egészség pedig nem elválasztható a régi korok bölcsességétől, az életmódtól, a mozgástól, illetve a táplálkozástól. Ezt kombinálva a modern tudományokkal, olyan érdekes területekre tévedem, mint a biotechnológiai hatóanyagok, az epigenetika vagy az őssejtek.

Szeretem a megszerzett információt megosztani, és megismertetni az újdonságokat, érdekességeket másokkal, ezért a Biodroga szakmai vezetőjeként a helyemen érzem magam.

Engem keress, ha szakmai információra, tanácsra, a termékek leírására, képekre, marketing anyagokra van szükséged. Elérhetőségeim: 30/5929-332 és drszepseg@gmail.com

Rólunk mondták

Fontosnak tartjuk, hogy partnereink ne csak a termékekkel, hanem a kiszolgálással és a kapcsolattartással is elégedettek legyenek. Meséljenek Ők, miért is dolgoztak velünk.

“A “ made in Germany “ számomra mindenben egyfajta biztosítékot jelent a minőségre nézve. Anno erre kaptam fel a fejem és ez keltette fel az érdeklődésemet. A másik hívó szó a gépek mellőzésének lehetősége volt! Ugyanakkor nem is zárja ki, így nagyobb mozgásteret ad. Biodrogával vizsgáztam. Azt gondoltam, hogy a lehető legjobbat választottam, de nem terveztem hosszú távra. De egyszerűen beleszerettem! Belétek is! Megbízhatóság, minőség, luxus érzet, ár-érték arány, exluzívitás, biztonság. “

Gyenge Noémi

“Azért szeretem a Biodroga termékeket, mert amikor bármelyiket kipróbáltam magamon, nagyon kellemes élményben volt részem. Nem éreztem azt, amit más termékeknél, hogy valami van a bőrömön, ami nagyon zavar. A vendégeim is nagyon szeretik. Amióta Biodrogát használok, rengetegen dicsérnek, milyen szép a bőröm.”

Kalamény Krisztina

“Ez volt az első olyan professzionális anyag, ami mindent biztosított, amire szükségem volt a kozmetikus munkám során. A Biodroga mindent teljesít, ami kell egy kozmetikába egy kozmetikusnak. Arról nem beszélve, hogy tök jó a csapat. “

Csorba Zsanett

“A Biodrogás lányok mindig segítik a munkám kiváló szakmaiságukkal, folyamatos rendelkezésre állásukkal és nem utolsó sorban kedvességükkel. Szerintem ez is rengeteget számít egy professzionális márka kiválasztásánál, hogy milyen a képviselet és én nagyon boldog vagyok, hogy őket választottam.”

Szűcs Márti

“Azért szeretem a Biodroga és az MD termékeit, mert innovatívak, rendkívül hatékonyak, hosszú távon is megőrzik a bőr egészségét (nincs bennük pl. parabén!) és van olyan vendégem, aki Siófokról jár fel a kezeléseimre  Tanulókoromban jöttetek hozzánk termékbemutatót tartani. Sajnos magam is pattanásos bőrrel küzdöttem akkoriban. Már számtalan pattanásleszárítót kipróbáltam, kerestem a megfelelőt, így persze a Biodroga próbatermékét is kipróbaltam. Nem hittem a szememnek, mikor másnap reggelre ELTŰNTEK a pattanásaim egyetlen alkalom alatt! A tankozmetikában használt Biodroga termékek nem irritálták a bőröm (pedig eléggé érzékeny), annak ellenére hogy fenséges az illatuk és állaguk! Azt hiszem, ezek alapján döntöttem a Biodroga mellett és milyen jól tettem! Három szó jut eszembe a készítményekről: Tisztaság Egészség Innováció  ”

Mészáros Dóra

“Az Institut családot a textúrája, illata miatt szeretem. Nagy előnye a vonzó csomagolás is. Nyilván ez sem lenne gond, ha fehér gyógyszertári tégelyekben lenne minden, de azért örülök, hogy esztétikus is. A masszázskrém a legjobb evör!!! A hatása is és dolgozni is vele! Nincs párja! Az MD családot a szérumok, savak miatt imádom. Szerencsére allergiás, túl érzékeny vendégem még nem volt, de megnyugtató, hogy alternatívát tudok kínálni, ha mégis befut egy-kettő. Nem tudnék jobbat, nemcsak elképzelni, de tudom, hogy nincs jobb! Ezért rendkívül hálás vagyok!  Volt még a vizsgám után közvetlenül egy flessem, ami miatt elköteleztem magam. Svájcban, Luzernben sétáltam, a város legszebb részén és belefutottam egy Biodroga szalonba! Abban a pillanatban tudtam, hogy ilyet akarok én is!  Egyszer meg is fogom csinálni! ”

Gyenge Noémi

“ Kiváló minőségű és  sokféle kezelésre ad lehetőséget, gondolok itt pl.a speciális bőrproblémákra. Folyamatosan megújuló hatóanyagokkal, maximálisan felszívódó tökéletes illatú  és állagú kozmetikai termék, ami minden szempontból professzionális!  A képzések részletesek,  hatóanyagokra is kitérők. + Kozmetikus barát, amivel végképp belopta magát a szívembe!.”

Nagy Klára

“A Biodroga termékeit egy Beauty Forum konferencián ismertem meg, ahol kaptunk is belőle egy termékmintát. Az első kipróbálás után, egy minimális mennyiséget használva, olyan hidratált volt a bőröm, amit más készítmény 5x-ör ennyi mennyiséggel sem lenne képes elérni! Meggyőzött a magas gyógyszerészeti tisztaságú orvos-kozmetikai készítmény, ami mentes minden olyan összetevőtől amire a bőrünknek nincs szüksége. Minél előbb be is jelentkeztem az Institute alaptanfolyamra, ahol a magas színvonalú és hitelű oktatás mellett egy profi szakember oktatott minket. Bármilyen kérdésre választ kaptunk Judittól, aki a legkedvesebb és legtürelmesebb oktató-kozmetikus. Az oktatás után vásároltam is azonnal az Energiez&Perfect termékcsaládból, ami nagy kedvencem, hamar függő lesz az ember, ha egyszer az egyedi minőséget próbálja ki, a tömegcikkek helyett. ”

Molnár Éva

“Mikor a Biodrogára került a választásom, fontos szempont volt, hogy professzionális termék legyen. Tetszik, hogy hozzák a fejlesztésekben a csúcstechnológiát és a vendégkörömben senki nem allergiás rá – sem a kabin sem az otthonápolási termékeikre. Kezelések után rögtön látszik az eredmény. Szeretem ,mert érezhető az illatán és a textúráján is a prémium kategória. Szerencsés vagyok ,mert a vendégköröm 20-30 éve követ és a BIODROGÁT akkor fedeztem fel amikor 35+-os lett a vendégköröm, és szükségem volt a krémekben a több lipidre és a micromolekulás szérumokra. Azóta az orvoskozmetika fejlődésével és a cég naprakész anyagaival nagyon látványos eredményeket tudok elérni…Biztonságot ad BIODROGÁval dolgozni.”

Bárdi Anna

“A Biodroga nekem nemcsak egy professzionális  termékcsaládot jelent a munkámban. A készítmények finom textúrái és a legújabb modern technológiák harmóniája nem csak engem, de a vendégeimet is elvarázsolja. Kezdeti tanuló időszakomra visszatekintve mikor azt sem tudtam, milyen egy jó márka mára tudom, hogy olyan mint egy jó barát. A Biodrogát képviselni egy életérzés számomra. Köszönöm szépen,hogy a részese lehetek.”

Szőcs Barbara

“Miért Biodroga? Egyszerű a válasz! Méreganyagmentes, professzionális, német minőség. A termékek használata során már azonnali látványos és hosszantartó hatások érhetőek el, invazív beavatkozások nélkül. Ebben a márkában megtaláltam minden olyan terméket, mely kortól, nemtől, bőrtípustól függetlenül, minden bőrproblémára megoldást nyújt. A minőségi termékek mellett, számomra fontos a képviselő cég is. A Dr Szépség folyamatos innovációjának és stratégiájának része a kozmetikusok szakmai fejlődése, a legújabb termékek és kezelések konferencián, tanfolyamokon, ill. gyárlátogatással egybekötött szakmai tréningen történő megismerése, elsajátítása. Számomra a BIODROGA nem csak egy márka, hanem egy csapat is egyben, és büszkén tartozom ehhez a csapathoz.”

Agócs Nikolett

“Az elsődleges ok, amiért Benneteket választottalak, az az, hogy a termékek nagyon jó minőségűek és nagy a választék is. Mint céget pedig azért, mert mindig megbízhatóak, kedvesek, jól informáltak vagytok, nagyon gördülékeny a közös munka és együttműködés. Kedvencünk az Energize & Perfect termékcsalád.

Gara Mercédesz

A BIODROGA márkáról

Német minőség és szakértelem

A készítmények előállításánál az elsődleges szempont a kiemelkedő minőség. A kutatástól és fejlesztéstől a gyártáson át a termékek csomagolásáig minden a márka saját laboratóriumában és gyárában történik, Baden-Badenben. Kutatóorvosok és bőrgyógyászok minden összetevőt, valamint azok rövid- és hosszútávú hatásait is részletesen vizsgálják és tesztelik a piacra kerülés előtt. A holisztikus terápiáik alapját a professzionális arcápoló készítmények, valamint relaxáló és látványos eredményeket nyújtó kezelések adják. Így a Biodroga szakemberek mindig a legjobbat nyújtják vendégeik számára szerte a világon.

Speciális bőrápolási rendszer

Sajátos hozzáállásunk a bőrhöz bebizonyította, hogy a problémákat és a megoldásokat rendszerben kell kezelni, ezért elsősorban nem bőrtípusokkal, hanem a bőrproblémával foglalkozunk és a problémán belül választjuk ki a bőrtípusnak megfelelő készítményt. Szakember és vendég közös elégedettsége rendszerünk sikerének alapja. A kiemelkedő hatóanyag formulák számtalan arckezelési metódust tesznek lehetővé, mellyel szinte az összes bőrprobléma kezelhető, a kabinban töltött idő alatt nem csak a vendég sejtjei, de lelke is megújul a kellemes illatok és a professzionális ápoló terápia alatt.

A BIODROGA története

Minden 1939-ben kezdődött, amikor Walter Friedmann alapító létrehozta első szalonját Potsdamban és bemutatta kozmetikai újításait a lipcsei nemzetközi vásáron. Ezt követően fejlesztette ki a Biodroga professzionális kozmetikai márkát, melynek első bemutatkozása 1959-ben történt a nagyközönség számára a svájci Luzern-ben.

Napjainkban a céget egy modern management irányítja, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a leghatékonyabb fejlesztésekre, szem előtt tartva a bőrápolás tradícióit. A Biodroga egyesíti a természettől kapott legnemesebb összetevőket a legmodernebb technológiával. Értékes növényi kivonatok alkotják gondosan felépített formuláink alapját, amit innovációs biotechnológia tesz hatékonnyá.

Az elmúlt 50 évben a gyönyörű és egészséges bőr állapotának elősegítése adta a mi motivációnkat. Bőr specifikus bőrápoló rendszerünk pontosan azt adja meg a bőrnek, amire szüksége van. A Biodroga már több mint 60 országban megbecsült és elismert márka.

Elismerések

2017 – Germany – Spa Diamond Award “Az év Anti-Age terméke” jelölés – (Golden Caviar lapmaszk)

2012 – Germany – Spa Diamond Award “Wellness-Oscar”- “Legjobb szépségipari innovációi női arcápolás”

2011 – Kína – Spa China Award “Az év termék díja” – (Men sensation formula)

2010 – USA – Les Nouvelles Esthetiques “Az év legjobb kozmetikai terméke” díj (Intense Moisture Formula)

2010 – Észtország – Cosmopolitan “Az év legjobb szépségipari terméke” (Intense Moisture Formula 24 órás krém)

2009 – “Ázsia Gyöngye Díj” (az év férfi terméke a Man Sensation Formula)

2009 – “Ázsia Gyöngye Díj” jelölés az év legjobb Anti-Aging termékei között (Golden Caviar formula)

2008 – “Ázsia Gyöngye Díj”  (a Golden Caviar kezelés az öt legjobb kezelés között)

2007 – Oroszország – “Aranyérem” (Golden Caviar Formula)

2004 – Franciország – Nemzetközi esztétikai Kongesszus “Diplome d’Honneur des Congres” elismerése (Men Sensation Formula)

1996 – Franciország – Les Nouvelles Esthetiques “Szépség Oscar” – díj (Repair-komplex)

1994 – Franciország – Les Nouvelles Esthetiques “Szépség Oscar” – díj (Formulák kompatibilitása)

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: