Oldal kiválasztása
BIODROGA szépség kozmetika termék szépségápolás BIODROGA kozmetikus Bioscience Institute BIODROGA Medical Institute

Magyarországi forgalmazói csapat

A termékek magyarországi forgalmazójaként hiszünk készítményeink és kezeléseink eredményességében és hitelességében, melyet partnereink visszajelzése igazol. A megfelelő termékek mellett több mint tíz éves tapasztalatunk a kozmetika területén, illetve a partnereink felé tanúsított lojalitásunk adja filozófiánk alapját.

Biodroga kozmetikusként szakmai partnerünkké válsz

Nem engedjük el a kezed! Oktatásokkal, szakmai anyagokkal és zárt csoportunkban segítünk Neked. Tanfolyamaink és konzultációink felölelik nem csak a Biodroga termékek használatát, de praktikus tanácsokkal, eladást segítő információkkal segítik a Biodroga szakemberek munkáját.

Pápai Andrea,

a Dr. Szépség Kft. ügyvezetője

Későn érő típus vagyok, tanulmányaimmal soha nem akkor végeztem, amikor mások, hanem később, felnőtt fejjel, így már 16 éves koromban dolgozni kezdtem. Valószínűleg boldog gyermekkorom hatására „gyári” optimista vagyok, észreveszem a pozitív dolgokat a környezetemben és minden apróságnak örülök. Szeretem és tisztelem a partnereinket, vallom, hogy hasonló hasonlót vonz.

Szerencsés vagyok, hisz a mindennapokban két megbízható, lelkes fantasztikus emberrel dolgozhatok, és a cégen belül mindenki megtalálta azt a feladatot, amt magáénak érez, és amit szeret.

A hagyományos ügyvezetői feladatok mellett a rendezvényekért felelek, a cég külsős partnereivel és az anyavállalattal tartom a kapcsolatot, szerződéseket kötök, és a BIODROGA VIP csapatot koordinálom.

Bízom abban, hogy egyre több szakmabeli választja – és szereti meg – a jövőben is a BIODROGA arcápoló készítményeit, és a mi kis csapatunkat.

Elérhetőségeim: drszepseg@gmail.com és 20/422-0022

BIODROGA szépség kozmetika termék szépségápolás BIODROGA kozmetikus Bioscience Institute BIODROGA Medical Institute kezelések Pápai Andrea
BIODROGA szépség kozmetika termék szépségápolás BIODROGA kozmetikus Bioscience Institute BIODROGA Medical Institute rólunk Zrínyi Edit

Zrínyi Edit,

a Dr. Szépség Kft irodavezetője

Nem volt sok munkahelyem, és mindenhol emberekkel foglalkoztam. A szeretetteljes légkör, a jó emberi kapcsolatok biztonságot jelentenek munkám során, de fontosnak tartom szétválasztani az üzleti és magánéleti kapcsolataimat.

Szeretem az őszinte, egyenes kommunikációt. A negatív vélemény épít, tanít. Igazi NŐ-ként, igazán Nőnek érzem magam a Dr. Szépség Kft-nél.
Engem keress, ha rendelést adnál le, szeretnéd tudni, egy termékből van-e készleten, ha a számlázással kapcsolatban van kérdésed, illetve, ha bármilyen tanfolyamra szeretnél jelentkezni.

Elérhetőségeim: 70/775-5575, drszepseg@gmail.com

 

Csernai Judit,

a Biodroga szakmai vezetője

Eredetileg spanyol- kommunikáció szakon szereztem diplomát az egyetemen, de mindig valami új és érdekes tudás megszerzése vonzott. Így tanultam ájurvéda jógaterapeutának, és így lettem vegán szakács és cukrász is.

Kozmetikus mások javaslatára, egy előző munkahelyem miatt lettem. Ennek ellenére már az első oktatási napon éreztem, hogy ez több lesz egy papír megszerzésénél.

Számomra a szépség nem elválasztható az egészségtől és fordítva. Az egészség pedig nem elválasztható a régi korok bölcsességétől, az életmódtól, a mozgástól, illetve a táplálkozástól. Olyan érdekes területekre tévedtem, mint a biotechnológiai hatóanyagok, az epigenetika vagy az őssejtek.

Szeretem a megszerzett információt megosztani, és megismertetni az újdonságokat, érdekességeket másokkal, ezért a Biodroga szakmai vezetőjeként a helyemen érzem magam.

Engem keress, ha szakmai információra, tanácsra, a termékek leírására, képekre, marketing anyagokra van szükséged.

Elérhetőségeim: 30/5929-332 és drszepseg@gmail.com

BIODROGA szépség kozmetika termék szépségápolás BIODROGA kozmetikus Bioscience Institute BIODROGA Medical Institute rólunk Csernai Judit

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot