Oldal kiválasztása

Cleansing.

Speciális tisztítás

 

A bőr alapos letisztítása több, mint tisztaság kérdése. Bőrünk a nap 24 órájában ki van téve a por, a baktériumok, a szél és a nap külső, illetve a stressz, hormonális változások és anyagcserezavarok belső hatásainak.

Ez az arc területén érzékelhető a leginkább, hiszen testünk többi részét legtöbbször ruha fedi, itt tapasztalhatók az idő előtti bőröregedés első jelei is.

Sokan szenvednek olyan bőrállapottal, ami megnehezíti a letisztítást, hiszen minden alkalommal azt érzik, hogy a bőrük húzódik, ég, viszket, kiszárad. Ennek következtében ritkábban mosnak arcot vagy nem is mossák le a bőrüket, csak valamilyen vattára tett tisztítóval áttörlik.

Ezért van szükség a megfelelő, jól felépített tisztító rendszerre, mely alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, mégsem szárít, védi a bőr természetes flóráját és savköpenyét.

Nagy tévhit az is, hogy a víz önmagában elegendő a bőr tisztítására, hiszen nem oldja a szennyeződéseket, ellenben a csapvíz szárító hatása érvényesül, tovább rontva az eddig is érzékeny állapotot.

A napi kétszeri arctisztítást heti rendszeres arcradírozással kell kiegészítenünk. Az arcradír nemcsak az elhalt hámsejteket távolítja el, de segít kioldani az eltömődött pórusokat, hatással van a bőr alsóbb rétegeire, stimulálja az új sejtek, kötőszöveti rostok születését, pozitívan hat a nyirokkeringésre, az idegrendszerre és az izmok állapotára. Egyszerre karbantartó és prevenciós szerepet is ellát.

 

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Biodroga Medical Institute cleansing tisztítók

Tisztító termékek.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute tisztító fluid

Tisztító fluid

Mélytisztítás és faggyúszabályozás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute tonik problémás bőrre

Tonik problémás bőrre

Friss és matt bőr

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute nyugtató gél-olaj

Nyugtató gél-olaj

Megfelelő tisztítás érzékeny bőrre

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute Cleansing nyugtató tonik

Nyugtató tonik

Gyengéd tonizálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute enzim booster peeling tisztító

Enzim booster peeling

Intenzív és gyengéd hámlasztás