Oldal kiválasztása

Clear Skin.

Viszlát aknés, problémás bőr!

Biodroga Clear Skin családja kifejezetten a különböző típusú tisztátlanságtól, pattanásoktól, aknétól szenvedő bőrökre lett kifejlesztve. 

A kiinduló ok többféle lehet: baktérium, környezeti hatás, időjárás, hormonok, gyógyszerek és betegségek, nem megfelelő kozmetikumok használata. A dermatokozmetikai kezelés része a bőr napi kétszeri megtisztítása, majd az ápoló készítmények alkalmazása, melyek lehetnek általánosan (az arc egész területén) vagy lokálisan alkalmazott termékek.

A hatás látványos, már napokkal, hetekkel később észrevehető javulást érhetünk el, amennyiben a kabin kezelést otthoni ápolással is kiegészítjük.

A készítmények alap hatóanyaga a 2% szalicilsav, mely feloldja a betapadt pórusokat, segíti ezek megtisztulását. Emellett gátolja a káros baktériumok szaporodását, javítja a bőr természetes pH-jának kialakulását. A savköpeny védelme a problémás bőrnél kiemelkedően fontos. A bőr pH értékének változásával  a bőr olajos lesz, és védtelenebb a kórokozókkal és gyulladással szemben.

A niacinamid – B3-vitamin – nélkülözhetetlen szerepet játszik szervezetünkben, és fontos anyagcsere-folyamatokban vesz részt. Kozmetikai hatóanyagként a niacinamid hatékony mindentudó. Felgyorsítja a bőr megújulását, a kollagénszintézis serkentésével láthatóan csökkenti a ráncokat, növeli a bőr rugalmasságát, és kisimítja a bőrfelületet.

Csökkenti a faggyútermelést azáltal, hogy gátolja a zsírok szintézisét, ami enyhítheti a tisztátalan bőr megjelenését. Így kevesebb szennyeződés és bőrgyulladás alakul ki.

 

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute fényvédő

Clear Skin termékek.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute 24 órás krém kombinált bőrre

24 órás krém kombinált bőrre

A zsíros bőr megmentője

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute 24 órás anti-age gazdag krém

24 órás krém anti-age gazdag krém

Az érett bőr problémamegoldója

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute Clear Skin pattanás elleni ecsetelő

Pattanás elleni ecsetelő

S.O.S. megoldás