Oldal kiválasztása

Szemápolás.

A legérzékenyebb terület.

A szem körüli érzékeny területre gyakran túl kevés figyelmet fordítunk, pedig anatómiájának köszönhetően nagyon érzékeny, sokkal vékonyabb, mint az arcbőr, és kevesebb a bőr alatti zsírszövet. A faggyúmirigyek és a verejtékmirigyek általában csak szórványosan fordulnak elő, így a bőr nagyon gyorsan kiszárad.

Az ember számos érzelmi állapota felismerhető a szemkörnyékről. Ez a régió megmutatja, hogy valaki boldog, szomorú, fáradt és kimerült, vagy sugárzik-e az energiától és az örömtől.

Az olyan érzések, mint az öröm, kifejeződnek, ahogy nevetés közben a szemünket összehúzzuk – mimikai ráncok, úgynevezett „szarkalábak” keletkeznek. A szem körüli bőr mindig mozgásban van, egész nap stresszes, intenzív külső-belső hatások érik.

A tökéletes szemápoló azonnali és hosszútávú hatással is rendelkezik, csökkenti a szem körüli ráncokat, a fáradtságot, irritációt, és puha bőrérzetet ad. A hidratáló szemápolónkat a fiatalabb korosztály számára fejlesztettük ki, akiknél a szemkörnyéki szárazság, irritáció miatt megjelennek az első ráncok is. Könnyed textúrája miatt a gazdagabb, zsírosabb krémet nem kedvelőknek is ideális.

A markánsabb, maradandó ráncok elleni kiváló harcos a lifting hatású gazdag krém. Eltünteti a szm körüli ráncokat, karikákat, megemeli a lógó szemhéjat. Ideális azoknak, akiknek a téli hideg és szél irritálja ezt az érzékeny bőrterületet.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute szemápoló

Szemápoló termékek

Biodroga Bioscience Institute szépség, kozmetika luxus termék Hydra Boost szemápoló

Hydra Boost szemápoló

Intenzív hidratálás a szemkörnyéknek.

Biodroga Bioscience Institute szépség, kozmetika luxus termék Lifting Boost anti-aging szemápoló

Lifting Boost szemápoló balzsam

„Botox-szerű” hatás és lifting.