Oldal kiválasztása

Maszkok.

Célzott ápolás, extra segítség

Az orvos-kozmetikai maszkok nemcsak hatékony összetevőket tartalmaznak, de egyszerre több problémával is sikeresen megküzdenek, így több fronton is eredményesen kezelik a bőrproblémákat.

Legyen szó bármilyen elváltozásról (akne, zsíros bőr, hiperérzékeny bőr, érett és alipikus bőr, stb) egyedülálló teljesítményüknek köszönhetően azonnal látható, és egyben tartós hatást is kifejtenek a bőrben.

A szérum után felvíve a bőrre elősegítik a szérum összetevőinek optimális felszívódását és hasznosulását.

Az összetevők mindössze 10-15 perc hatóidő alatt felszabadulnak, a legmélyebb rétegekig felszívódnak, és intenzíven hidratálják, táplálják a bőrt.

A kellemes illat és textúra a kényeztetést, a luxus érzetét adja nekünk – a maszk használata így válik a napok különleges rituáléjává.

A mindennapok arcápolási rutinja sokszor nem elegendő, ha komolyabb és makacsabb bőrproblémáról van szó. Ilyenkor olyan nagy tisztaságú és magas koncentrációjú összetevőkre van szükségünk, mint a BIODROGA Medical Institute krémmaszkjai.

Heti 1-2x alkalmazva felerősítik az otthonápolási rutin eredményeit, sokkal hamarabb és tartósabban érhető el az egészséges, szép bőr.

Személyre szabható kezelést tesznek lehetővé, és egymással is kombinálhatjuk őket, amennyiben az arc más-más területére visszük fel a különböző maszkokat.

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute fényvédő

Maszkok.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute tisztító maszk

Tisztító maszk

Mélytisztítás és matt bőr

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute nyugtató maszk

Nyugtató maszk

Elsősegély az érzékeny bőrnek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute hidratáló anti-age maszk

Hidratáló anti-age maszk

Feszesítés és kevesebb ránc