Oldal kiválasztása

Professzionális savak.

Új kezdet a bőr számára

A savak látványosan képesek megújítani a bőrt, számtalan elváltozásra megoldást nyújthatnak: ráncok, pigmentfolt, dehidratált bőr, hegek, akne, egyenetlen bőrfelszín, tág pórusok, stb.

Ez egy non-invazív, kozmetikus által végezhető kúra, melynek során ellenőrzött módon távolítjuk el a bőr felső rétegét. Hatásmechanizmusa és intenzitása a sav típusának, savkoncentrációjának és pH-értékének megválasztásával könnyen szabályozható.

A kizárólag kabin felhasználásra kifejlesztett készítmények kontrollált körülmények között dolgoznak, és egy rövid időre csökkentik a bőr pH-ját. A professzionálisan személyre szabott kezelési lépések látható eredményeket hoznak, már egészen rövid idő után.

Abszolút újdonság a Mix & Match elven működő savas kúra. Mivel minden bőrnek megvannak a saját igényei, ez a koncepció lehetőséget kínál arra, hogy a savas kezelést pontosan az bőr egyéni állapotához igazítsuk, akár minden kezelést más-más keverékkel végezzük.

A moduláris rendszer speciális savkombinációkat tartalmaz, amelyek minden bőrhöz ideális keveréket kínálnak.

A savak használata és megvásárlása alaptanfolyamhoz  és továbbképzéshez kötött. Központunkban ősztől tavaszig szervezünk Professzionális savas és Sav-dermaroller kúra továbbképzéseket. Részleteket a Továbbképzések menüpont alatt találsz.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute professzionális saak savas hámlasztás