Biodroga MD™ Speciális fényvédők

és Photoshop hatású bőr

Az egységes tónusú és megfelelően hidratált bőr tökéletes alap a sminkelésre. A problémás és idősödő bőröknél ezt nehezen érhetjük el, sokszor a megszokott krémünk nem elegendő, kiegészítő ápolásra van szükség. Ugyancsak igaz ez a fényvédelemre, bizonyos helyzetekben fokozott védelmi vonalra van szükségünk, hogy arcbőrünket megóvjuk az esetleges károsodástól. 

Orvos-kozmetikai faktoros készítmények

A pigmentfoltok kialakulása szinte már mindenki számára problémát jelent. Kezelése nem könnyű, így fontos a hangsúlyt a megelőzésre fektetnünk. A BIODROGA MD kutatói olyan orvos-kozmetikai fényvédőt fejlesztettek ki, amely védi még az érzékeny bőrt is a napsugaraktól és a hidegtől, magas faktorszámú, könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, és használható olyan kezelések otthoni kiegészítőjeként, mint a savas hámlasztás vagy a dermarolleres bőrmegújító kúra.

Fényvédő krém

30-as vagy 50-es UV-védelemmel

Faktoros, színezett hidratálók

Az egyenetlen bőrfelszín, az akne, a vörösesség és a pigmentfoltok könnyen csökkenthetők, és probléma nélkül fedhetők a speciálisan kifejlesztett Even & Perfect termékekkel, melyek egy tubusban különböző készítmények pozitív hatásait rejtik: táplálnak + fednek + védenek az UV sugárzástól.

CC krém kétféle színben 20 faktoros védelemmel

Speciális pigmentjeivel alkalmazkodik minden bőrszín árnyalatához. Két változatban érhető el: barnásabb tónus a fáradt bőrre, és zöldebb tónus a vörösességre hajlamos bőrre.

DD krém kétféle árnyalatban 25 faktoros védelemmel

Természetes megjelenést kölcsönöz, és kombinálja a BB és a CC krém előnyeit, (mattosít, nem szárít, optimálisan fed) kiválthatunk vele egy nappali krémet és alapozót, de több annál. Bőrbarát, nem allergizál.

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: