Oldal kiválasztása

Fényvédelem és fedés

Speciális fényvédő és Photoshop-hatású bőr

Az UV-sugárzás káros hatásait ma már senkinek nem kell bemutatni. Ezért használunk napi szinten olyan fényvédő terméket, ami megbízhatóan védi a bőrünket, és mindennapi használatával nem károsítja azt.

Bizonyos helyzetekben nem elegendő egy szimpla faktoros krém, valami több kell. És ekkor lépnek a színre a BIODROGA Medical Institute színezett termékei.  Az orvos-kozmetikai készítmények nemcsak nyáron, hanem egész évben védik és táplálják a bőrt.

Speciális formulái nemcsak az alap fényvédelmet látják el, hanem kiválóan alkalmasak olyan helyzetekben, amikor a bőr extrán érzékeny.

Az invazívabb beavatkozások, mint a savas hámlasztás vagy a dermarolleres kezelés, az extrém időjárási helyzetek, mint a síelés vagy egy téli trópusi nyaralás fokozott fényvédelmet és gyengéd terméket kíván, ami nyugtatja és ápolja a bőrt.

Fényvédőink közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó színezett vagy színtelen készítményről. A termékek minden élethelyzetben, bőrtípuson, és mindkét nem számára megfelelőek, egész évben, minden nap használhatóak.

A színezett krémek tökéletesen kiváltják az alapozó szerepét, ezzel a bőr jobban tud lélegezni, elkerülhető az irritáció, gyulladás, extrém kiszáradás.

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute fényvédő

Fényvédők.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute fényvédő even and perfect cc krém

CC krém 20 faktoros védelemmel

Egyenletes bőrtónus

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute fényvédő even and perfect dd krém

DD krém 25 faktoros védelemmel

Antioxidáns hatású védelem

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute uv fényvédelem

50 faktoros fényvédő krém

Extra védelem a bőrnek