Oldal kiválasztása

Biodroga MD™ Speciális fényvédők

és Photoshop hatású bőr

Az egységes tónusú és megfelelően hidratált bőr tökéletes alap a sminkelésre. A problémás és idősödő bőröknél ezt nehezen érhetjük el, sokszor a megszokott krémünk nem elegendő, kiegészítő ápolásra van szükség. Ugyancsak igaz ez a fényvédelemre, bizonyos helyzetekben fokozott védelmi vonalra van szükségünk, hogy arcbőrünket megóvjuk az esetleges károsodástól. 

Orvos-kozmetikai faktoros készítmények

A pigmentfoltok kialakulása szinte már mindenki számára problémát jelent. Kezelése nem könnyű, így fontos a hangsúlyt a megelőzésre fektetnünk. A BIODROGA MD kutatói olyan orvos-kozmetikai fényvédőt fejlesztettek ki, amely védi még az érzékeny bőrt is a napsugaraktól és a hidegtől, magas faktorszámú, könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzetet, és használható olyan kezelések otthoni kiegészítőjeként, mint a savas hámlasztás vagy a dermarolleres bőrmegújító kúra.

Fényvédő krém

30-as vagy 50-es UV-védelemmel

Faktoros, színezett hidratálók

Az egyenetlen bőrfelszín, az akne, a vörösesség és a pigmentfoltok könnyen csökkenthetők, és probléma nélkül fedhetők a speciálisan kifejlesztett Even and perfect termékekkel, melyek egy tubusban különböző készítmények pozitív hatásait rejtik: táplálnak + fednek + védenek az UV sugárzástól.

BB krém 15 faktoros védelemmel 02 honey

15 faktoros fényvédelemmel ellátott fedő, mattosító krém, mely kifejezetten problémás bőrre lett kifejlesztve.

CC krém kétféle színben 20 faktoros védelemmel

Speciális pigmentjeivel alkalmazkodik minden bőrszín árnyalatához. Két változatban érhető el: barnásabb tónus a fáradt bőrre, és zöldebb tónus a vörösességre hajlamos bőrre.

DD krém kétféle árnyalatban 25 faktoros védelemmel

Természetes megjelenést kölcsönöz, és kombinálja a BB és a CC krém előnyeit, (mattosít, nem szárít, optimálisan fed) kiválthatunk vele egy nappali krémet és alapozót, de több annál. Bőrbarát, nem allergizál.

EE krém kétféle árnyalatban 50 faktoros védelemmel

Magas fényvédő faktorral és fedéssel védi és egységes megjelenésűvé teszi a bőrt. Anti-aging és mattosító hatóanyagokkal még az extrán érzékeny és invazív beavatkozáson átesett bőrre is alkalmazható.

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Amerikai út 41.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: