Oldal kiválasztása

Arcmaszkok.

Extra táplálás.

 

Mitől olyan hatékonyak a krémmaszkok?

A maszkokat vastagabb rétegben visszük fel a bőrre, mint egy ápoló krémet. Ez alatt a vastag réteg alatt nedvességzár képződik, amitől a szaruréteg (a hám legfelső rétege) megduzzad. Ez fokozza a hatóanyagok felszívódását az epidermiszbe.

Ráadásul a maszkok nagyon gyorsan hatnak, akár 10 percen belül felszabadítják a bőrben a hatóanyag erejét. A bőr az alkalmazás után hidratált, puha, friss, stresszmentes. Azonnali látványos eredményt adnak.

Ahogy a sejtek folyamatosan dolgozzák fel a hatóanyagokat, energiát nyernek, érvényesülnek a komplexek hosszútávú hatásai is. Másnap vagy harmadnap a bőr egyre szebb, simább, élettel teli.

Ezért a krémmaszkok tökéletesen alkalmazhatók egy különleges alkalom előtt, valamilyen bőrt megterhelő esemény, pl nyári nyaralás után, vagy olyan időszakban, amikor a bőr extra táplálásra vágyik.

A könnyen használható és variálható krémmaszkok extra táplálást biztosítanak a mindennapi ápolás mellett. Különleges formulák 10-15 perces hatóidővel.

Az otthonápolás részeként alkalmazhatjuk a krém maszkokat kúraszerűen (hetente 1-3 alkalommal) vagy egy jelentős alkalom előkészítéseként. Megfelelőek akár  ajándékcsomagba, mert táplálásra és ápolásra mindenkinek szüksége van.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Biodroga Medical Institute maszkok

Arcmaszkok

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute hydra boost maszk

Hydra boost maszk

Hidratál és hűsít

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Moisture & Balance Lifting boost maszk

Lifting boost maszk

Feszesít és regenerál