Oldal kiválasztása

Anti Age.

Láthatatlan öregedés.

 

Fiatalon a bőr csúcsformában van, és általában csak egy kis hidratálásra vágyik. Az életkor előrehaladtával azonban az olyan külső-belső hatások, mint a szmog, az UV-sugárzás és más stressztényezők, valamint az egészségtelen életmód negatív hatással vannak a megjelenésünkre.

A bőr sejtjei nem tudják ellátni feladataikat, lelassul a megújulás, romlik az általános ellenálló-képesség, gyorsulnak az öregedési folyamatok, és nem kívánt elváltozások jelennek meg a bőrön. A sejteknek energiára van szükségük, hogy újra frissen és fitten álljanak helyt a nap 24 órájában.

A rendkívül hatékony biotechnológiai összetevőkből álló komplex visszaadja a fiatalos ragyogást és csökkenti a finom vonalak és a maradandó ráncok megjelenését.

A BIODROGA Anti-age termékek legfőbb fegyvere a Q10 koenzim. A szervezet által is természetesen megtermelt anyag, mely minden élő sejtben megtalálható. Elősegíti a sejtek energiatermelő erőművének, a mitokondriumnak a munkáját, és antioxidánsként működik. A kor előrehaladtával a Q10 koncentrációja csökken a bőrben. Ennek eredményeképpen a sejt- és a szövetfolyamatok lassulnak, a bőr öregedése láthatóvá válik.

A BIODROGA Bioscience Institute  Anti Age termékei energiát adó Q10-zel és egy speciális Instant lift-komplexszel töltik fel a bőrt, ezzel lassítják az öregedés folyamatait, és ellenállóvá varázsolják a bőrt minden élethelyzetben.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute kezelések anti-age anti age

Anti Age termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Anti age 24 órás krém

24 órás krém

Energia és hidratálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Anti age 24 órás gazdag krém

24 órás gazdag krém

Energia és táplálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Anti age szérum

Szérum

Intenzív hidratálás és ellenállás