Oldal kiválasztása

Golden Caviar.

Szépség az óceán mélyéről.

 

Luxus a tengerből, amit kaviárkivonattal, értékes vitaminokkal és rózsaillattal tettünk teljessé. Tökéletesen gazdag és kényeztető arcápoló a legszélsőségesebb éghajlatra is.

A BIODROGA luxusterméke a Kaszpi-tengerben élő Sevruga kaviárból készül, mely főként karbo­hidrátokat, proteint és ásványi anyagokat tartalmaz. Megújítja a bőrsejteket, hidratálja, és serkenti a bőr anyagcseréjét és tápanyagfelvevő képességét.

Használatával fino­mod­nak a ráncok és vonalak, a környezeti hatások okozta idő előtti bőröregedés folyamata lelassul. A kaviár elősegíti a bőr vízfelvételét, ezzel egyensúlyba hozza nedvesség-háztartását.

A retinal egy biotechnológiai úton nyert hatóanyag, mely képes ellensúlyozni a kronológiai és korai bőröregedés különböző jeleit, és javítja a kipirosodásra hajlamos bőr tüneteit. Serkenti a bőr regenerálódását, melynek köszönhetően csökkennek a ráncok, javul a bőr hidratáltsága, feszességet és rugalmasságot nyer. 

A termékcsalád számos díjjal és kitüntetéssel gazdagodott az évek során: többek között 2007-ben Oroszországban Aranyérmet nyert, 2009-ben bekerült az Ázsia gyöngye díjátadón “Az év anti-aging termékei” közé. 2017-ben lapmaszkja a németországi Spa Diampond díjátadón már a nemzetközi debütálása előtt „Az év legjobb anti-aging termékei” hat indulója között szerepelt. 

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Golden Caviar

Golden Caviar termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Golden Caviar 24 órás krém

24 órás krém

Luxus és ápolás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Golden Caviar 24 órás gazdag krém

24 órás gazdag krém

Luxus és táplálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Golden Caviar lapmaszk

Lapmaszk

Luxus megújulás