Oldal kiválasztása

Szemápolás.

Nagyon gyengéd és nagyon speciális

A szemkörnyék bőre az arc legvékonyabb és legérzékenyebb területe. Kevesebb kollagén- és elasztinrostot, valamint faggyúmirigyet tartalmaz, amelyek védik a bőrt a kiszáradástól. Emellett a mimikai izmok és a pislogás folyamatosan mozgásban tartják ezt a területet. Ezek jó okok arra, hogy speciális szemápolással támogassuk.
A smink, a műszempilla, a monitor használata és a napfény további stressztényezőt jelent a szem környéki bőr számára. A száraz és megterhelt szemhéj nem ritka jelenség, az első ráncok többnyire a szemkörnyéken jelennek meg.
Van, hogy nem egy „egyszerű” szemápolóra van szükségünk, hiszen sokan szenvedünk érzékeny, irritációra, vörösességre, viszketésre hajlamos bőrtől, és a szemkörnyék bőrére ez halmozottan igaz lehet.
A nyugtató, hidratáló, könnyed textúrájú Balancing szemápolót alapvetően a fiatalabb korosztálynak ajánljuk, illetve olyanoknak, akik nem szeretik a testesebb készítményeket a bőrükön. Amennyiben már intenzívebb ápolásra van szükség, a Feszesítő szemápoló ugyancsak nem túl tömény, de hatóanyagokban gazdag formulája a jó választás.

Biodroga Institute szépség, természetes kozmetikai termék luxus termék

Szemápoló termékek.

Biodroga Institute szépség, kozmetika luxus termék Hydra Boost szemápoló

Balancing szemápoló

Egyensúly & hidratáció

Biodroga Institute szépség, kozmetika luxus termék feszesítő szemápoló

Feszesítő szemápoló

Kisimítás és vitalitás