Oldal kiválasztása

Forgalmazói szalonetikett.

Vásárlás

$

A Dr. Szépség Kft a BIODROGA Bioscience Institute és a BIODROGA Medical Institute professzionális kozmetikai márkák hivatalos magyarországi forgalmazójaként kizárólag kozmetikus szakemberek felé értékesít termékeket és szolgáltatásokat.

$

A vásárlás feltétele a szakmai bizonyítvány (vagy iskolalátogatási) másolatának vagy fotójának bemutatása, a céges név, cím és adószám megadása, illetve az adatközlő lap hiánytalan kitöltése.

$

Amennyiben tanulóként BIODROGA termékekkel vizsgáznál, a tanulócsomagra (a kezelési terv szerint) 20 % kedvezményt biztosítunk.

$

A vásárlás ellenértékét készpénzes vagy 10 napos határidejű átutalásos számlával tudod kiegyenlíteni. Kártyás fizetésre nincs lehetőség.

$

Amennyiben az átutalásos számlát három alkalommal is késedelmesen, felszólításra egyenlíted ki, a következő vásárlástól készpénzes vagy utánvétes vásárlási lehetőséget tudunk csak biztosítani.

$

A kedvezmények soha nem vonhatók össze.

$

Professzionális savaink használata tanfolyamhoz kötött (Professzionális savas vagy Savas-tűs kombinált képzés). A tanfolyamon végzett szakembereink minden évben kedvezményesen vásárolhatják meg savas csomagjainkat.

$

Megkérünk, hogy vásárlás vagy tanfolyam idejére ne hozz központunkba kutyát vagy kicsi gyereket, mert helységeink nem alkalmasak az ő fogadásukra.

$

Rendelés leadása Editnél telefonon (70/775-5575) vagy e-mailben (drszepseg@gmail.com).

$

Csomagjainkat a GLS kézbesíti 24 órás határidővel. A karácsonyi időszakban azonban ez akár 3 napra is emelkedhet.

$

50.000 Ft rendelési összeg alatt a szállítás költsége a vevőt terheli. (Bruttó 2.500 Ft). Az utánvét felára 1.000 Ft.

$

Általános nyitvatartásunk hétfőtől péntekig 8:30-15 óra között Külső helyszíni bemutató/tanfolyam vagy belső továbbképzés miatt ettől eltérhetünk. Kérjük, mindig érdeklődj Editnél (70/775-5575) az aktuális nyitvatartásról.

Képzések

$

Minden hónapban lehetőséget biztosítunk, hogy szakembereink részt vegyenek elméleti és gyakorlati továbbképzéseinken. Jelentkezés Editnél a 70/775-5575 telefonszámon, illetve a drszepseg@gmail.com címen.

$

A képzések többsége kiscsoportos, a férőhely korlátozott. Gyakorlati képzést 2-6 fővel, elméletit 2-7 fővel indítunk. Amennyiben megtelnek a helyek, újabb időpontokban biztosítunk lehetőséget a tanulásra, elsősorban hétköznapi időpontban. 2 fő alatti jelentkezésnél a képzés elmarad, amiről legkésőbb a képzés kezdete előtt 48 órával értesítést küldünk.

$

A megadott tanfolyamok időtartamán kívül biztosítunk lehetőséget a konzultációra, egyéni kérdésekre és a vásárlásra.

$

Kérjük, érkezz meg a képzés időpontja előtt 15 perccel!

$

A gyakorlati tanfolyamra hozz magaddal váltóruhát és -cipőt. A gyakorlati képzésen a résztvevők modellként is közreműködnek. Amennyiben ez nem megoldható, megkérünk, hogy modellt hozz magaddal a képzésre.

$

Az oktatóterembe étel és ital bevitele tilos!

$

Tanfolyamainkon kedvezményes csomagok vásárlását biztosítjuk, melyek az adott képzési napon érvényesek és a tanfolyami díj kizárólag csak ebből vonható le.

$

Minden képzésnél külön jelezzük, hogy a befizetett díj teljesen vagy részben, illetve milyen módon vásárolható le.

$

A jelentkezési díjat legkésőbb a tanfolyam napja előtt öt nappal utald át/fizesd be az alábbi bankszámlára, és írd meg nekünk számlázási neved, címed, adószámod: Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100000. A jelentkezés ezzel válik teljessé. Túljelentkezés esetén a regisztráció a befizetés sorrendjében történik.

$

Amennyiben a képzésen mégsem tudsz részt venni, úgy a képzés kezdete előtt legkésőbb 48 órával jelezd Editnek. Ekkor lehetőség van a befizetett díjat egy másik időpontra felhasználni vagy visszaigényelni. A 24 órán belül való lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett összeget visszaigényelni vagy levásárolni (orvosi igazolás esetén sem).