Forgalmazói szalonetikett

Vásárlás

N

A Dr. Szépség Kft a BIODROGA BIOSCIENCE INSTITUT és a BIODROGA MEDICAL INSTITUTE professzionális kozmetikai márkák hivatalos magyarországi forgalmazójaként kizárólag kozmetikus szakemberek felé értékesít termékeket és szolgáltatásokat.

N

A vásárlás feltétele a szakmai bizonyítvány másolatának vagy fotójának bemutatása, a céges név, cím és adószám megadása, illetve az adatközlő lap hiánytalan kitöltése.

N

Amennyiben tanulóként BIODROGA termékekkel vizsgáznál, a tanulócsomagra (a kezelési terv szerint) 20 % kedvezményt biztosítunk.

N

A vásárlás ellenértékét készpénzes vagy 10 napos határidejű átutalásos számlával tudod kiegyenlíteni. Kártyás fizetésre nincs lehetőség.

N

Amennyiben az átutalásos számlát három alkalommal is késedelmesen, felszólításra egyenlíted ki, a következő vásárlástól készpénzes vagy utánvétes vásárlási lehetőséget tudunk csak biztosítani.

N

A kedvezmények soha nem vonhatók össze.

N

Professzionális savaink használata tanfolyamhoz kötött (Professzionális savas vagy Savas-tűs kombinált képzés). A tanfolyamon végzett szakembereink minden évben kedvezményesen vásárolhatják meg savas csomagjainkat.

N

Megkérünk, hogy vásárlás vagy tanfolyam idejére ne hozz központunkba kutyát vagy kicsi gyereket, mert helységeink nem alkalmasak az ő fogadásukra.

N

Rendelés leadása Editnél telefonon (70/775-5575) vagy e-mailben (drszepseg@gmail.com).

N

Csomagjainkat a GLS kézbesíti a feladástól számított 24 órás határidővel. A karácsonyi időszakban azonban ez akár 3 napra is emelkedhet.

N

50.000 Ft rendelési összeg alatt a szállítás költsége a vevőt terheli. (Bruttó 2.500 Ft). Az utánvét felára 1.000 Ft.

N

Általános nyitvatartásunk hétfőtől péntekig 8:30-15 óra között Külső helyszíni bemutató/tanfolyam vagy belső továbbképzés miatt ettől eltérhetünk. Kérjük, mindig érdeklődj Editnél (70/775-5575) az aktuális nyitvatartásról.

Tanfolyam

N

Minden hónapban lehetőséget biztosítunk, hogy szakembereink részt vegyenek elméleti és gyakorlati továbbképzéseinken. Jelentkezés Editnél a 70/775-5575-ös telefonszámon, illetve a drszepseg@gmail.com címen.

N

A képzések többsége kiscsoportos, a férőhely korlátozott. Gyakorlati képzést 2-6 fővel, elméletit 2-7 fővel indítunk. Amennyiben megtelnek a helyek, újabb időpontokban biztosítunk lehetőséget a tanulásra, elsősorban hétköznapi időpontban. 2 fő alatti jelentkezésnél az elméleti képzés elmarad, amiről legkésőbb a képzés kezdete előtt 48 órával értesítést küldünk.

N

A megadott tanfolyamok időtartamán kívül biztosítunk lehetőséget a konzultációra, egyéni kérdésekre és a vásárlásra.

N

Kérjük, érkezz meg a képzés időpontja előtt 15 perccel!

N

A gyakorlati tanfolyamra hozz magaddal váltóruhát és -cipőt. A gyakorlati képzésen a résztvevők modellként is közreműködnek. Amennyiben ez nem megoldható, megkérünk, hogy modellt hozz magaddal a képzésre.

N

Tanfolyamainkon kedvezményes csomagok vásárlását biztosítjuk, melyek az adott képzési napon érvényesek és a tanfolyami díj kizárólag csak ebből vonható le.

N

Minden képzésnél külön jelezzük, hogy a befizetett díj teljesen vagy részben, illetve milyen módon vásárolható le.

N

A jelentkezési díjat legkésőbb a tanfolyam napja előtt öt nappal utald át/fizesd be az alábbi bankszámlára, és írd meg nekünk számlázási neved, címed, adószámod: Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003, vagy személyesen egyenlítsd ki központunkban. A jelentkezés ezzel válik teljessé. Túljelentkezés esetén a regisztráció a befizetés sorrendjében történik.

N

Amennyiben a képzésen mégsem tudsz részt venni, úgy a képzés kezdete előtt legkésőbb 48 órával jelezd Editnek. Ekkor lehetőség van a befizetett díjat egy másik időpontra felhasználni vagy visszaigényelni. A 24 órán belül való lemondás esetén nincs lehetőség a befizetett összeget visszaigényelni vagy levásárolni (orvosi igazolás esetén sem).

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: