Oldal kiválasztása

Men.

A férfiak bőrének ápolása.

 

A férfiak bőrének szarurétege kb. 20%-kal vastagabb, mint a nőké, több kollagént tartalmaz, és kevésbé érzékeny a környezeti behatásokra, lassabban alakulnak ki ráncok. Bőrük zsírháztartása is más, így nem szárad ki olyan könnyen.

Ám amikor az öregedés folyamata beindul, az sokkal gyorsabb, mint a nők esetében. Gyakran jelennek meg komedók, tág pórusok, és a szakáll területén gyulladások.

A fiatal és sportos férfi ápolja magát és bőrét, sokszor visel többnapos, trendi borostát, ami ugyancsak ápolásra szorul. Neki lett kifejlesztve a 24 órás hidratáló fluid, mely borostaápolóként is szolgál.

Az igényes, érett férfi már nem elégszik meg a hidratálással. Ő az idő nyomait szeretné eltűntetni, ami elsőként a szem körül jelenik meg. Az ő terméke az anti-age krém, mely 2 az 1-ben arc- és szemápoló, hogy a legérzékenyebb terület se maradhasson ki.

A BIODROGA Men termékek alapját a Smart Calm-komplex és az avokádó olaj adja.

Az Smart Calm-komplex zöldalga, tulsi (indiai bazsalikom) és máriatövis virág kivonatát tartalmazza, nyugtatja a bőrt és megerősíti védelmi rendszerét.

Az avokádó olaj A-, D- és E-vitaminokkal és lecitinnel látja el az akár extrán érzékeny bőrt, csökkenti a húzódást és a kiszáradás okozta ráncokat.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Insitute men

Men termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute men 24 órás hidratáló fluid

Hidratáló 24 órás fluid

Extra hidratálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute men anti-age arc- és szemápoló krém

Anti-age arc- és szemápoló krém

Táplálás igénybevett bőrre