Oldal kiválasztása

Men.

A férfiak bőrének ápolása.

 

A férfiak bőrének szarurétege kb. 20%-kal vastagabb, mint a nőké, több kollagént tartalmaz, és kevésbé érzékeny a környezeti behatásokra, lassabban alakulnak ki ráncok. Bőrük zsírháztartása is más, így nem szárad ki olyan könnyen.

Ám amikor az öregedés folyamata beindul, az sokkal gyorsabb, mint a nők esetében. Gyakran jelennek meg komedók, tág pórusok, és a szakáll területén gyulladások.

A fiatal és sportos férfi ápolja magát és bőrét, sokszor visel többnapos, trendi borostát, ami ugyancsak ápolásra szorul. Neki lett kifejlesztve a Hydra Power 24 órás fluid, mely borostaápolóként is szolgál.

Az igényes, érett férfi már nem elégszik meg a hidratálással. Ő az idő nyomait szeretné eltűntetni, ami elsőként a szem körül jelenik meg. Az ő terméke az Anti Age Rescue Care, mely 2 az 1-ben arc- és szemápoló, hogy a legérzékenyebb terület se maradhasson ki.

A BIODROGA Men termékek alapját a Fekete-erdő-komplex és a boróka kivonat adja.

A Fekete-erdő-komplex a moha, páfrány és bodza kivonatával regenerálja, megerősíti és üdévé varázsolja a bőrt. 

A bőr számára a boróka kivonat különösen frissítő, tonizáló és összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik. Különösen ajánlott túlzott faggyútermelésre, és a szakáll területén megjelenő bőrproblémákra.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Insitute men

Men termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Men Hydra Power fluid

Hydra power 24 órás fluid

Extra hidratálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Men Anti Age Rescue Care

Anti-age rescue care

Táplálás igénybevett bőrre