Oldal kiválasztása

Miért különlegesek a

BIODROGA kezelések?

 

 

Ahogy a kezelés lépései egymásra épülnek, úgy lettek egymáshoz kifejlesztve a BIODROGA termékek. A kabinkezelések sora szinte végtelen, biztosítja a megfelelő és minden érzékszervre ható kényeztetést. Speciális programunk sajátossága, hogy a készítmények egyszerre több bőrproblémára is alkalmazhatók.

A BIODROGA Bioscience Institute és Medical Institute termékek egymással is variálhatók, egy kezelésen belül így még szélesebb spektrumban tudunk összeállítani terméksort.

A kezelésekhez tippeket is adunk a készítmények variálása, speciális masszázstechnikák tekintetében, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek elégedetten távozhassanak a kezelések után.

A BIODROGA kezelésekben a hatóanyagot elsődlegesen kézzel visszük be, ám a készítményeket gépi kezelésbe is beilleszthetjük. Ezzel a két BIODROGA vonal szinte számtalan kezelést, bőrtípust és bőrproblémát képes lefedni.

Javasoljuk, hogy rendszeresen látogasd elméleti és gyakorlati továbbképzéseinket, ahol kedvezményesen juthatsz hozzá kezelési csomagjainkhoz, és tudásodat is naprakészen tarthatod.

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Biodroga Medical Institute orvos kozmetikai kezelés
Bioscience Institute Biodroga szépség termék szépségápolás Biodroga Medical Institute kezelések garantált minőség

Garantált Minőség

A termékek minősége és variálhatósága az, ami miatt egyre növekvő partneri körünk a BIODROGA készítményeit választják a világ több, mint 60 országában.

Bioscience Institute Biodroga szépség termék szépségápolás Biodroga Medical Institute kezelések kezelési tippek

Kezelési Tippek

A BIODROGA kezelésekhez tippeket is adunk, hogyan lehet a készítményeket variálni, milyen speciális masszázstechnikát alkalmazhatunk, így a vendégeid mindig elégedetten távozhatnak.

Bioscience Institute Biodroga szépség termék szépségápolás Biodroga Medical Institute kezelések workshopok

Workshopok

Fontos tudni, hogy a BIODROGA kezelési tervek sok hasznos információt tartalmaznak, de nem váltják ki az oklevelet adó alap és haladó tanfolyamok és workshop-ok tudásanyagát.

Bioscience Institute Biodroga szépség termék szépségápolás Biodroga Medical Institute kezelések termék kombinációk

Termék kombinációk

A BIODROGA Bioscience Institute és BIODROGA Medical Institute termékek egymással is variálhatók, egy kezelésen belül így még szélesebb spektrumban tudunk összeállítani terméksort.

BIODROGA BIOSCIENCE Institute kezelések

A Bioscience Institute kezelésekkel egyénre szabhatod szolgáltatásaidat, és mindig más illattal, textúrával varázsolhatod el vendéged!

$

Nincsenek fix kezelések, a jól képzett kozmetikus kreativitása szab határt a kezelések variálhatóságában.

$

Állandóan megújuló termékpalettával, a legmodernebb metódusokat felsorakoztató kezelésekkel, masszázsokkal, technikákkal lehetőség van mindig valami újat ajánlani a vendégeknek.

$

Gépek nélkül is hatékony kezeléseket állíthatsz össze. Emellett a BIODROGA Bioscience Institute szérumai, koncentrátumai és egyes maszkjai alkalmasak ultrahang, iontoforézis, illetve rádiófrekvenciás kezelésekhez.

BIODROGA MEDICAL Institute kezelések

A Medical Institute termékekhez speciális, orvos-kozmetikai kezelések kerültek kifejlesztésre. Számos olyan bőrproblémával találkozunk, mely átmenetet képez a bőrgyógyászat és a kozmetika között, ezekre nyújt biztonságos, de kiemelkedően hatékony eszközt ez a termékcsalád.

$

Kúraszerű használatával olyan bőrproblémákon javíthatsz, mint az akne, alipikus bőr, rosacea, pigmentfoltok, tág pórus, UV-károsodás.

$

Szérumai gépek nélkül is hatékonyak, ám alkalmazhatod ultrahang, iontoforézis, rádiófrekvencia, tű nélküli mezoterápia, professzionális savas hámlasztás, dermabrázió, IPL hatóanyagaként.

$

Plasztikai sebészeti vagy bőrgyógyászati beavatkozások előtt és után, megelőzi a hegesedést vagy felülfertőződést, gyorsítja a gyógyulást.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot