Oldal kiválasztása

Hogyan működik?

A finom tűket a bőr felszínén végighengergetjük, melynek hatására a másodperc töredéke alatt kis pórusok képződnek. Ez egy mikrosérülést jelent a mélyebb rétegekben. A bőr saját gyógyító folyamatai azonnal életbe lépnek, hogy ezeket a kis mikrosérüléseket megjavítsák. Ehhez a bőr felerősíti szöveti anyagainak szintézisét, így új kollagén rostok, elasztin és hialuronsav képződik. Végeredményben a bőr folyamatait támogatjuk, szerkezetét látványosan javítjuk. A ráncok mélysége csökken, a bőr egyenetlenségei, a hegek is észrevehetően halványodnak.

A tűk nyomán keletkezett mikropórusok kis csatornákat nyitnak, melyeken keresztül hatóanyagot tudunk juttatni a bőrbe. A mikropórusok körül az epidermis és a szövet érintetlen. A bőr már az első kezelés után frissebb, feszesebb és élettel telibb.

A mikro tűvel kezelt bőr stimulálja a bőr saját gyógyulási folyamatait. Az epidermis belülről épül újjá, tömörebbé válik, vízmegtartó-képessége nő.

A mikro tűs kezelés előnyei

  • A kezelés szinte fájdalommentes.
  • Extra érzékeny vendégeknél alkalmazhatunk érzéstelenítő krémet, de törekedjünk ennek elkerülésére.
  • Közvetlenül a kezelés után a vendég visszatérhet napi rutinjához, nincs szükség felépülési időre, hiszen az idegrendszer, a rostok és az erek nem sérültek.
  • Látványos javulás várható olyan állapotoknál, ahol a savas kezelés nem bizonyult elegendőnek (pl. mély hegek)