Oldal kiválasztása

Pesti Antal: Tudatos pénzügyi tervezés

Január 31-én egy igazán rendhagyó konferenciát sikerült megszerveznünk a La Prima Fashion Hotel exkluzív előadótermében. Nem csak azért, mert egy különleges téma volt a középpontban – az epigenetika -, hanem mert az alap témán kívül törekedtünk, arra, hogy összeszedjünk szinte mindent, ami egy 21. századi kozmetikus kelléktárából nem hiányozhat. Ezek nem fizikai eszközök, hanem olyan tudás, gondolkodás, hozzáállás, ami sokkal sikeresebbé teheti az egészen különböző helyen, időben, mentalitással dolgozó szakembereket is.

Elsőként Pesti Antal világított rá arra, hogy ha akarjuk, ha nem, egy pénzügyi világban élünk, és ha élvezzük is, amit csinálunk, gazdaságilag is terveznünk kell, hogy elérjük az álmainkat. Antal stílusának és közvetlenségének hála, ez közérthető és befogadható volt számunkra.

Barna Alexandra: Marketing nőktől nőknek

Antal után Barna Alexandra mesélt nekünk arról, hogy igen, megtakarítani és csoportosítani kell a bejövő összegeket, ám elsőként be kell vonzanunk azt az ügyfelet, aki ezt a hasznot megteremti. Mivel továbbra is a hölgyek teszik ki a kozmetikusok ügyfélkörének döntő többségét, őket kell hatékonyan megszólítanunk, és vásárlásra ösztönöznünk.

Nem is mi szerveztük volna az eseményt, ha nem készülünk egy kis játékkal. A Biodrogával és az első két előadó témájával kapcsolatban kellett a kozmetikusoknak sokszor becsapós kérdésekre válaszolnia. Összesen 150.000 Ft értékben nyerhettek ajándékokat, amiket az előadók ajánlottak fel, illetve a Dr. Szépség Kft fődíját, egy kétszemélyes belépőjegyet Pokorny Lia, a Biodroga háziasszonyának sanzonestjére.

Zubovics Evelin: Bevezetés az epigenetikába

A délutáni program már elsősorban a fő témáról, az epigenetikáról szólt. Zubovics Evelin pszichológus – aki a téma kutatója évek óta -, egy igen tartalmas és érdekfeszítő prezentáció keretében vezetett be minket az epigenetika világába, melyet a Biodroga MD brand menedzserének, Susi Esterhammer-nek az előadása tökéletesen kiegészített. Mindkét előadás annyira érdekes példákkal és magyarázatokkal szolgált, hogy többször hallhattuk döbbent „wow” vagy „óóó” felkiáltásokat.

Árpa Attila: Időgazdálkodás

Zárásként a 2019-es év legsármosabb férfijának megválasztott Árpa Attila mesélt nekünk időbeosztásáról, életéről.

Attilla közreműködésével kiosztottuk a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat. Mint minden évben, idén is szerettük volna hálánkat és elismerésünket kifejezni azok felé a partnerek felé, akik a legtöbbet forgalmaztak a 2019-es évben. Sikerült most is a végsőkig titokban tartanunk az eredményeket, igy a nyertesek tényleg Attilától tudhatták meg, hogy ők lettek abban a kategóriában a legjobban. Lássuk, kik is ők:

A 2019-es év Biodroga Institut kozmetikusa Ligetfalvi Berta lett, második és harmadik helyen őt követte szorosan Bárdi Anna és Agócs Nikolett.

Biodroga MD kategóriában Stiglicz Beátát ünnepelhettük.  Második helyen Vass Tünde, harmadik helyen Ligetfalvi Berta végzett.

Gyenge Noémi, Pápai Andrea (a Dr. Szépség Kft ügyvezetője), Ligetfalvi Berta és Stiglicz Beáta

A tavalyi évben adtuk ki elsőként A legdinamikusabb partner kategória győztesének járó elismerést. Úgy éreztük, nem csak a legtöbbet forgalmazó, hanem a legtöbbet fejlődő partnert is elismerjük, hiszen sokan igen nagy lépést tettek meg az elmúlt években. Ebben a kategóriában 2019-ben Gyenge Noémi végzett az első helyen, őt követte Szabó Krisztina és Lutring Zsuzsanna.

Minden díjazottnak szívből gratulálunk, fantasztikus volt látni az örömötöket, és még fantasztikusabb, ahogy egymásnak tudtok igazán örülni.

Az este zárásaként VIP partnereinket és előadóinkat meginvitáltuk egy kellemes görög vacsorára a Dionysos Étterembe.

Megkértük a konferencián résztvevő kozmetikusokat, értékeljék az előadókat, a helyszínt, a cateringet, és a konferenciát általában. 10 pontból egy fantasztikus 9,1 összpontszám kerekedett ki, ami véleményünk szerint egyértelmű jele annak, hogy a jövőben is szeretnétek BIODROGA konferenciát. Hamarosan velünk egy érdekes témával? Figyeljétek Facebook oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek az újdonságokról és eseményekről –>>>