Oldal kiválasztása

Ultimate Anti Age.

Epigenetika a kozmetikában

A bőr öregedése megállíthatatlan folyamat és az életkor előrehaladtával látható jelei egyre hangsúlyosabbá válnak, mint pl. a bőr ragyogásának elvesztése. Ezután a kezdeti, dehidratáltság miatti ráncocskák a bőr rugalmasságának csökkenése miatt markánsabbá válnak, illetve mimikai ráncokként  jelennek meg.  

A hanyatló bőrfunkciók miatt – ilyen a bőrsejtek megújulásának csökkenése – a bőr egyre vékonyabbá válik, és kevesebb nedvességet raktároz el. A kollagén és elasztin rostok strukturáló kapcsolata meggyengül, ami a bőr további volumenvesztését okozza.

A következmény gyakran az arckontúrok megereszkedése, a bőr veszít simaságából, érdessé válik, és pigmentfoltok, tág pórusok jelennek meg rajta.

Nemcsak az életkor előrehaladása, hanem életmódunk és környezetünk is befolyásol minket. Az epigenetika a környezeti hatások és a gének közötti kapcsolatot írja le. Ezek a hatások egyes gének aktiválásához vezetnek, míg más gének deaktiválódnak.

Az epigenetika ihlette az ebben a bőrápoló sorozatban használt Pentalactint. Klinikai vizsgálatok igazolhatják, hogy rendszeres alkalmazása esetén elősegíti a bőr megújulását, simábbá és egyenletesebbé teszi a bőrt.

A Pentalaktint két másik biotechnológiai peptid és egy speciális szerkezetű hialuronsav egészíti ki. Ezzel az Ultimate termékcsalád hatékonyan lassítja az öregedés jeleit minden korosztályban és nemben.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute ultimate anti age

Ultimate Anti Age termékek.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute ultimate anti age 24 órás krém

24 órás krém

Epigenetika és hidratálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute ultimate anti age 24 órás gazdag krém

24 órás gazdag krém

Epigenetika és táplálás