Oldal kiválasztása

Repair & Cell Protection.

Fénykárosodott bőrre.

Szakértők szerint a bőröregedés folyamataiért 70%-ban az UV-sugárzás felel.

A BIODROGA felhasználta a fénykárosodással kapcsolatos, több mint 30 éves tapasztalatát és kutatását, és megalkotta a REPAIR+CELL PROTECTION termékeket.

A photo-aging-nek nevezett jelenség többek között a kollagén és elasztin rostokat módosítja a kötőszövetben, károsítja a bőrsejtek magját, a DNS-t, és csökkenti a szövetek védelmi mechanizmusait. A bőr saját őssejtjeinek vitalitása csökken, így regeneráló képessége is romlik.

Normál körülmények között a szervezet egy bizonyos pontig képes az ilyen jellegű károkat kijavítani. A bőr – mint az immunrendszer legerősebb bástyája – a túlzott napozással azonban már nem bír el, megroppan, elveszíti rugalmasságát, feszességét, ráncok és foltok jelennek meg rajta.

A BIODROGA  Bioscience Institut Repair & Cell 15 faktoros nappali krémében az alpesi rózsa őssejtje a Szépség Oscar-díjas Repair-komplex-szel és az ectoinnal tökéletes koktélt alkot. Ezeket az újgenerációs hatóanyagokat olyan összetevők egészítik ki, mint a peptid-komplex és a szőlőmagolaj.

A peptid-komplex serkenti a kollagén szintézist, amivel a bőr feltöltődik és fiatalossá válik. Az A-,E- és B6-vitaminban, illetve telítetlen zsírsavakban gazdag szőlőmag olaj táplálja és puhává varázsolja a bőrt.

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute tisztítók

Repair & Cell Protection termék

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute repair cell protection 15 faktoros krém

15 faktoros nappali krém

Fényvédelem és ápolás egyben.