Oldal kiválasztása

Puran Formula.

Szeborreás, problémás bőrre.

 

A TERMÉKCSALÁD 2023 VÉGÉN MEGÚJUL!

A tisztátalan, problémás bőr már egészen fiatalon megkeserítheti az életet. Fő okai között szerepelhetnek a hormonális változások, mely ösztönzi a bőrt a túlzott mennyiségű és nem mindig megfelelő minőségű faggyú termelésére. A pórusok eltömődnek, a bőr felszíne kiszárad, pattanások és mitesszerek jelennek meg. A bőrön gyulladás keletkezik, ami ennek eredményeképpen akár maradandó hegekkel is gyógyulhat.

A probléma nem csak serdülőkorban, de stressz, gyógyszerek, táplálkozás, ételintoleranciák, terhesség vagy menopauza, illetve bizonyos betegségek esetén az élet során többször megjelenhet.

A BIODROGA Institut Puran Formula alapját a Puran-komplex alkotja, mely a BioEcolia és a Panthenol társításából született. A BioEcolia egy speciális, bőrflóra támogató poliszaccharid, ami a kórokozó baktériumoknak ellenáll, és a bőrünk védelmi vonalát alkotó flórát támogatja. A Panthenol csökkenti a vörösességet és a gyulladást, hámosító és nyugtató hatású.

A Puran Formula termékeinkeinek mindennapi használatával a bőrön megjelenő gyulladások csökkennek, a faggyú mennyisége is jelentősen kevesebb lesz, így az elhalt hámsejtek megfelelően tudnak a felszínről leválni, nem tapasztják el a pórusokat.

A bőr fellélegzik, homogén színűvé és szerekezetűvé válik.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Insitute puran formula

Puran Formula termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute puran 24 órás krém zsíros bőrre

24 órás krém zsíros bőrre

Mindennapi ápolás problémás bőrre

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute puran 24 órás krém száraz bőrre

24 órás krém száraz bőrre

Táplálás a problémás bőrnek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute puran pattanás elleni ecsetelő

Pattanás elleni ecsetelő

Extra problémamegoldó