Oldal kiválasztása
Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute kiegészítő termékek önbarnító cseppek

BIODROGA Institute

Önbarnító cseppek.

$

A bőr természetes lebarnult hatásást kelt kellemetlen illat vagy narancssárga árnyalat nélkül.

$

A dihydroxyacetone és az erythrulose két cukorszerű barnítószer, amely a szaruréteget barna színre festi.

$

Az aloe vera kisimító, hűsítő és nyugtató hatású, hidratálja a bőrt.

$

A Panthenol növeli a bőr hidratáltságát, csökkenti az irritációkat és a bőrvörösességet. 

$

Gazdag, könnyen elkenhető és gyorsan beszívódó, kellemes textúrájú és illatú fluid. 

$

Kiszerelés: 15 ml pipettás üveg.

Használata:

A barnaság elérésének ideje függ a felhasználó bőrétől. Általánosságban elmondható, hogy 6-8 óra múlva látszik az eredmény. Ahogy a bőr felső rétegét megszínezi, nem tudjuk lemosni, fokozatosan fog napok alatt halványodni a bőr biológiai hámlása során. Ahhoz, hogy a kívánt színt fenntartsuk, rendszeresen kell felvinnünk a készítményt.

Fontos! Az önbarnítók által keltett barnaság nem véd az UV sugárzástól! Annak érdekében, hogy megvédjük a bőrt a napfénytől, fontos, hogy a nap folyamán UV-védelemmel ellátott terméket is használjunk.

A gyors és intenzív barnulás érdekében az ápoló krém előtt este vigyük fel az Önbarnító cseppeket az arcra, a nyakra és a dekoltázsra.

A termék nem tartalmaz UV-védelmet.

Tippek:

  1. Ahhoz, hogy egységes, szép színt kapjunk, használjunk az Önbarnító cseppek előtt mechanikai peelinget.
  2. Hidratáljuk a bőrt rendszeresen hidratáló szérummal vagy koncentrátummal, hogy az elért színt hosszasan megtartsa. Tökéletes kiegészítők a lapmaszkok, illetve az Hydra boost maszk is.
  3. Az egyenletes átmenet érdekében kifejezetten ügyelni kell az arc kontúrjaira. A legjobb módszer az, ha kevesebb terméket viszünk fel erre a területre simán, egyenletes mozdulatokkal, így finom átmenetet képezve.
  4. Óvatosan kell eljárni világos szőke vagy ősz haj mellett, mert az Önbarnító cseppek megfesthetik a szőrzet keratinját is. Ügyeljünk a szemöldök és a hajtő területére.
  5. Bizonyos bőrterületeknél, mint például a tenyér, a barnulás különösen intenzív. Az önbarnító maradványok szeretnek az ujjak vagy a körmök között is megtelepedni – ezért az alkalmazás után alaposan mossunk kezet.
  6. A szépen barnulás titka a fokozatos használat, különösen nagyon világos bőr esetén. Növeljük a készítmény használatának gyakoriságát, ezáltal lassan fel tud épülni a barnulási hatás.
  7. A finom, fokozatosan kialakuló barnulás érdekében tegyünk néhány cseppet a tenyerünkbe, keverjük össze kedvenc ápoló krémékünkkel, és egyenletesen masszírozzuk be.

INCI:

AQUA (WATER)
DIHYDROXYACETONE
PENTYLENE GLYCOL
ERYTHRULOSE
PANTHENOL
POLYGLYCERYL-4 CAPRATE
ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER
PARFUM (FRAGRANCE)
LIMONENE
XANTHAN GUM
CITRIC ACID
SODIUM BENZOATE
MALTODEXTRIN
CARAMEL

Cosmetic Analysis: