Oldal kiválasztása

Energize & Perfect.

Sejtébresztő zöldkávéval.

 

A BIODROGA Energize & Perfect Formula az alvó sejtek felébresztésére lett kifejlesztve. A termék hatóanyagainak (zöld kávé, mátrix peptidek és CHRONODYN) ultrakönnyű szerkezetét és energizáló hatását hasz­náljuk fel, így bőrünk annyi idős lehet, amennyinek érezni akarjuk magunkat!

Az afrikai zöldkávé az Elefánt­csontpartról származik és főleg hihe­tetlenül magas koffeintartalma révén ismert. A koffein kiváló hatású „karcsú­sító” anyag, mely kiemelkedően magas nedvszívó hatással bír. Serkenti a bőr anyagcseréjét és mikrokeringését., illetve vízelvonó hatású, ezért hatásosan szűnteti meg az ödémát, és egészséges rózsaszín arcszínt kölcsönöz.

Gyengéd „energiabomba” formájában hatásosan lép fel a bőr fáradása ellen, ezzel a bőr friss és sugárzóan szép marad. Az általunk ismert „feketekávéval” szemben a zöldkávéban található koffein lassan és hosszabb távon, tartósan serkenti a sejteket, így nem érünk el egy felpörgetés-álmosság jojó-effektust.  

A mátrix peptidek képesek kollagéntermelésre ösztönözni a fibroblasztokat, ezzel a megereszkedésnek indult bőr újra ruganyossá és fiatalossá válik.

Az egysejtű alga kivonata a „fáradt” vagy „alvó” sejtek gyengéd ébresztője, melynek köszönhetően a sejtek működése (a bőr anyagcseréje) helyreáll. A finom vonalak és ráncok csökkennek, a bőr kontúrja simábbá válik.

A zöldkávés termékekhez egy varázslatos, minden érzéket megmozgató, kávélapocskákkal végzett kezelés tartozik.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Insitute energize perfect

Energize & Perfect termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute energize perfecr 24 órás krém

24 órás krém

Energia és hidratálás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute energize perfecr 24 órás krém száraz bőrre

24 órás krém száraz bőrre

Energia és táplálás