Oldal kiválasztása

Clear+.

Viszlát aknés, problémás bőr!

A Biodroga MD Clear+ családja kifejezetten a különböző típusú tisztátlanságtól, pattanásoktól, aknétól szenvedő bőrökre lett kifejlesztve. A kiinduló ok többféle lehet: baktérium, környezeti hatás, időjárás, hormonok, gyógyszerek és betegségek, nem megfelelő kozmetikumok használata. A dermatokozmetikai kezelés része a bőr napi kétszeri megtisztítása, majd az ápoló készítmények alkalmazása, melyek lehetnek általánosan (az arc egész területén) vagy lokálisan alkalmazott termékek.

A készítmények alap hatóanyaga a 2% szalicilsav, mely feloldja a betapadt pórusokat, segíti ezek megtisztulását. Emellett gátolja a káros baktériumok szaporodását, javítja a bőr természetes pH-jának kialakulását.

A savköpeny védelme a problémás bőrnél kiemelkedően fontos. A bőr pH értékének változásával  a bőr olajos lesz, és védtelenebb a kórokozókkal és gyulladással szemben.

Emellett a 24 órás krémek alapját a Clear-komplex alkotja, mely magnólia fakéreg kivonatból (gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású) és BioEcolia-ból áll (többszörösen összetett cukor, mely hidratálja a problémás bőrt, de természetes flóráját táplálva elősegíti megtisztulását.

A termékcsalád a bőrápolás teljes sorát lefedi. Az érzékeny, száraz bőrtől kezdve a csillogó, zsíros bőrig, mindenki számára összeállíthatunk egy problémás bőrt kezelő csomagot.

A hatás látványos, már napokkal, hetekkel később észrevehető javulást érhetünk el, amennyiben a kabin kezelést otthoni ápolással is kiegészítjük.

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Biodroga Medical Institute clear+

Clear+ termékek.

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute clear+ 24 órás krém száraz bőrre

24 órás krém száraz bőrre

Egységes, hidratált bőr

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute clear+ 24 órás krém kombinált bőrre

24 órás krém kombinált bőrre

Egységes és matt bőr

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute clear+ anti-age krém

Anti-age krém problémás bőrre

Egységes és ránctalan bőr

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Medical Institute clear+ pattanás elleni ecsetelő

Pattanás elleni ecsetelő

SOS segítség a problémás bőrnek