Oldal kiválasztása

Játssz velünk és nyerj egy fantasztikus BIODROGA kezdőszettet! Nem kell mást tenned, mint egy általad választott nyári élethelyzetben fotózkodj kedvenc BIODROGA termékeddel. Lehet ez munka, szórakozás, nyaralás vagy sportolás alatt, a lényeg, hogy megmutasd, hogyan, mikor használod készítményünket a nyár során. A képhez akár írhatsz is nekünk egy frappáns anekdotát, magyarázatot, versidézetet, stb.
Az elkészült képet a drszepseg@gmail.com címre küldd meg nekünk neveddel és elérhetőségeddel. A fényképet a neveddel feltöltjük Biodroga Hungary Facebook oldalunkra.

Két nyertest hirdetünk:
– a legtöbb lájkot kapott kép (érdemes gyorsan beküldeni a képet, hogy több napod legyen a lájk gyűjtésre. Ér osztani az ismerőseid között 😉)
– a Biodroga Hungary csapata által legfrappánsabbnak, legötletesebbnek vagy legviccesebbenek ítélt kép

A játék július 1-15-ig tart. Nyertest július 16-án hirdetünk, akit e-mailben értesítjük. És mi a nyeremény? Egy fantasztikus BIODROGA kezdőszett, mellyel a nyári bőrápolás könnyű rutinná válik.

A játékban való részvételed feltételei:
– a fényképen látszik melyik a kiválasztott BIODRGA termék
– betöltött 18. életév
– nem kell kozmetikusnak lenned, de még csak nőnek sem
– saját fényképpel indulj a játékban
– személyenként egy képpel lehet nevezni
– ne használj Photoshoppot
– amennyiben a fényképen rajtad kívül más személy is szerepel, a te felelősséged, hogy tudasd vele a játék részleteit, és csak akkor indulj a képpel, amennyiben ő is engedélyt adott erre
– amennyiben a képen kisgyermek is szerepel, csak abban az esetben fogadjuk el, ha a szülei erre engedély adtak, és a gyermek nem felismerhető (pl. háttal látható, vagy csak a lába látszik)
– a fotó július 14. 15 óráig megérkezik hozzánk, hogy legyen idő megjeleníteni oldalunkon
– a lájkgyűjtés július 15. 15 óráig tart. Az ezután érkező lájkokat már nem tudjuk figyelembe venni.

A fotó elküldésével engedélyezed a Dr. Szépség Kft-nek, hogy Biodroga Hungary Facebook oldalán a játékban nyilvánosan kiposztolja, illetve a játék után reklám célból felhasználja a képet.