Rólunk

Ha fontos számodra, hogy a munkád során prémium minőségű termékeket használj, akkor örülünk, hogy egymásra találtunk! A Biodroga termékpalettáján jól kombinálható, luxus hatóanyagokat tartalmazó otthoni és kabin termékekből válogathatsz, amelyek minden bőrtípusra és bőrproblémára látványos megoldást nyújtanak, és végtelen lehetőségek mentén kombinálhatod őket a saját kedved és szakértelmed szerint.

Magyarországi forgalmazói csapat

A termékek magyarországi forgalmazójaként hiszünk készítményeink és kezeléseink eredményességében és hitelességében, melyet partnereink visszajelzése igazol. A megfelelő termékek mellett több mint tíz éves tapasztalatunk a kozmetika területén, illetve a partnereink felé tanúsított lojalitásunk adja filozófiánk alapját.

Biodroga kozmetikusként szakmai partnerünkké válsz

Nem engedjük el a kezed! Oktatásokkal, szakmai anyagokkal és zárt csoportunkban segítünk Neked! Tanfolyamaink és konzultációink felölelik nem csak a Biodroga termékek használatát, de praktikus tanácsokkal, eladást segítő információkkal segítik a Biodroga szakemberek munkáját.

Rólunk mondták

Fontosnak tartjuk, hogy partnereink ne csak a termékekkel, hanem a kiszolgálással és a kapcsolattartással is elégedettek legyenek. Meséljenek Ők, miért is dolgoztak velünk.

“Azért szeretem a Biodroga termékeket, mert amikor bármelyiket kipróbáltam magamon, nagyon kellemes élményben volt részem. Nem éreztem azt, amit más termékeknél, hogy valami van a bőrömön, ami nagyon zavar. A vendégeim is nagyon szeretik. Amióta Biodrogát használok, rengetegen dicsérnek, milyen szép a bőröm.”

Kalamény Krisztina

“Ez volt az első olyan professzionális anyag, ami mindent biztosított, amire szükségem volt a kozmetikus munkám során. A Biodroga mindent teljesít, ami kell egy kozmetikába egy kozmetikusnak. Arról nem beszélve, hogy tök jó a csapat. “

Csorba Zsanett

“A Biodrogás lányok mindig segítik a munkám kiváló szakmaiságukkal, folyamatos rendelkezésre állásukkal és nem utolsó sorban kedvességükkel. Szerintem ez is rengeteget számít egy professzionális márka kiválasztásánál, hogy milyen a képviselet és én nagyon boldog vagyok, hogy őket választottam.”

Szűcs Márti

“Azért szeretem a Biodroga és az MD termékeit, mert innovatívak, rendkívül hatékonyak, hosszú távon is megőrzik a bőr egészségét (nincs bennük pl. parabén!) és van olyan vendégem, aki Siófokról jár fel a kezeléseimre  Tanulókoromban jöttetek hozzánk termékbemutatót tartani. Sajnos magam is pattanásos bőrrel küzdöttem akkoriban. Már számtalan pattanásleszárítót kipróbáltam, kerestem a megfelelőt, így persze a Biodroga próbatermékét is kipróbaltam. Nem hittem a szememnek, mikor másnap reggelre ELTŰNTEK a pattanásaim egyetlen alkalom alatt! A tankozmetikában használt Biodroga termékek nem irritálták a bőröm (pedig eléggé érzékeny), annak ellenére hogy fenséges az illatuk és állaguk! Azt hiszem, ezek alapján döntöttem a Biodroga mellett és milyen jól tettem! Három szó jut eszembe a készítményekről: Tisztaság Egészség Innováció  ”

Mészáros Dóra

“Az Institut családot a textúrája, illata miatt szeretem. Nagy előnye a vonzó csomagolás is. Nyilván ez sem lenne gond, ha fehér gyógyszertári tégelyekben lenne minden, de azért örülök, hogy esztétikus is. A masszázskrém a legjobb evör!!! A hatása is és dolgozni is vele! Nincs párja! Az MD családot a szérumok, savak miatt imádom. Ezen kívül kértek már úgy arckrémet tőlem, hogy ne legyen illata. Szerencsére allergiás, túl érzékeny vendégem még nem volt, de megnyugtató, hogy alternatívát tudok kínálni, ha mégis befut egy-kettő. A “ made in Germany “ számomra mindenben egyfajta biztosítékot jelent a minőségre nézve. Anno erre kaptam fel a fejem és ez keltette fel az érdeklődésemet. A másik hívó szó a gépek mellőzésének lehetősége volt! Ugyanakkor nem is zárja ki, így nagyobb mozgásteret ad. Biodrogával vizsgáztam. Azt gondoltam, hogy a lehető legjobbat választottam, de nem terveztem hosszú távra. De egyszerűen beleszerettem! Belétek is! Viszont az alatt az átmeneti idő alatt, míg nem ti forgalmaztatok – nagyon sajnáltam ugyan – is Biodrogát vásároltam. Nekem nem szempont az, hogy milyen az emberi tényező egy ilyen kapcsolatban. Ellenben tudom, hogy iszonyú mázlim van, mert még ebben is azt kapom amit a masszázskrémtől! Nem tudnék jobbat, nemcsak elképzelni, de tudom, hogy nincs jobb! Ezért rendkívül hálás vagyok!  Volt még a vizsgám után közvetlenül egy flessem, ami miatt elköteleztem magam. Svájcban, Luzernben sétáltam, a város legszebb részén és belefutottam egy Biodroga szalonba! Abban a pillanatban tudtam, hogy ilyet akarok én is!  Még mindig ez lebeg a szemem előtt! ️ Egyszer meg is fogom csinálni! Hogy mit is jelent, azt igazából szerintem fent megfogalmaztam. Megbízhatóságot, minőséget, luxust érzetet, ár-érték arányt, exluzívitást, biztonságot.”

Gyenge Noémi

“ Kiváló minőségű és  sokféle kezelésre ad lehetőséget, gondolok itt pl.a speciális bőrproblémákra. Folyamatosan megújuló hatóanyagokkal, maximálisan felszívódó tökéletes illatú  és állagú kozmetikai termék, ami minden szempontból professzionális!  A képzések részletesek,  hatóanyagokra is kitérők. + Kozmetikus barát, amivel végképp belopta magát a szívembe!.”

Nagy Klára

“A Biodroga termékeit egy Beauty Forum konferencián ismertem meg, ahol kaptunk is belőle egy termékmintát, ami a hialuronsavas gélkoncentrátum volt. Az első kipróbálás után, egy minimális mennyiséget használva, olyan hidratált volt a bőröm, amit más készítmény 5x-ör ennyi mennyiséggel sem lenne képes elérni!Azonnal utána is jártam a terméknek a honlapon, és meggyőzött a magas gyógyszerészeti tisztaságú orvos-kozmetikai készítmény, ami mentes minden olyan összetevőtől amire a bőrünknek nincs szüksége. Minél előbb be is jelentkeztem az Institute alaptanfolyamra, ahol a magas színvonalú és hitelű oktatás mellett egy profi szakember oktatott minket és ismertette részletesen az összes terméket. Bármilyen kérdésre választ kaptunk Judittól, aki a legkedvesebb és legtürelmesebb oktató-kozmetikus. Az oktatás után vásároltam is azonnal az Energiez&Perfect termékcsaládból, ami nagy kedvencem, illetve mindegyik azhamar függő lesz az ember, ha egyszer az egyedi minőséget próbálja ki, a tömegcikkek helyett. ”

Molnár Éva

“Mikor a Biodrogára került a választásom, fontos szempont volt, hogy professzionális termék legyen. Tetszik, hogy hozzák a fejlesztésekben a csúcstechnológiát és a vendégkörömben senki nem allergiás rá – sem a kabin sem az otthonápolási termékeikre. Kezelések után rögtön látszik az eredmény. Szeretem ,mert érezhető az illatán és a textúráján is a prémium kategória. Szerencsés vagyok ,mert a vendégköröm 20-30 éve követ és a BIODROGÁT akkor fedeztem fel amikor 35+-os lett a vendégköröm, és szükségem volt a krémekben a több lipidre és a micromolekulás szérumokra. Azóta az orvoskozmetika fejlődésével és a cég naprakész anyagaival nagyon látványos eredményeket tudok elérni…Biztonságot ad BIODROGÁval dolgozni.”

Bárdi Anna

“A Biodroga nekem nemcsak egy professzionális  termékcsaládot jelent a munkámban. A készítmények finom textúrái és a legújabb modern technológiák harmóniája nem csak engem, de a vendégeimet is elvarázsolja. Kezdeti tanuló időszakomra visszatekintve mikor azt sem tudtam, milyen egy jó márka mára tudom, hogy olyan mint egy jó barát. A Biodrogát képviselni egy életérzés számomra. Köszönöm szépen,hogy a részese lehetek.”

Szőcs Barbara

A BIODROGA márkáról

Német minőség és szakértelem

A készítmények előállításánál az elsődleges szempont a kiemelkedő minőség. A kutatástól és fejlesztéstől a gyártáson át a termékek csomagolásáig minden a márka saját laboratóriumában és gyárában történik, Baden-Badenben. Kutatóorvosok és bőrgyógyászok minden összetevőt, valamint azok rövid- és hosszútávú hatásait is részletesen vizsgálják és tesztelik a piacra kerülés előtt. A holisztikus terápiáik alapját a professzionális arcápoló készítmények, valamint relaxáló és látványos eredményeket nyújtó kezelések adják. Így a Biodroga szakemberek mindig a legjobbat nyújtják vendégeik számára szerte a világon.

Speciális bőrápolási rendszer

Sajátos hozzáállásunk a bőrhöz bebizonyította, hogy a problémákat és a megoldásokat rendszerben kell kezelni, ezért elsősorban nem bőrtípusokkal, hanem a bőrproblémával foglalkozunk és a problémán belül választjuk ki a bőrtípusnak megfelelő készítményt. Szakember és vendég közös elégedettsége rendszerünk sikerének alapja. A kiemelkedő hatóanyag formulák számtalan arckezelési metódust tesznek lehetővé, mellyel szinte az összes bőrprobléma kezelhető, a kabinban töltött idő alatt nem csak a vendég sejtjei, de lelke is megújul a kellemes illatok és a professzionális ápoló terápia alatt.

A BIODROGA története

Minden 1939-ben kezdődött, amikor Walter Friedmann alapító létrehozta első szalonját Potsdamban és bemutatta kozmetikai újításait a lipcsei nemzetközi vásáron. Ezt követően fejlesztette ki a Biodroga professzionális kozmetikai márkát, melynek első bemutatkozása 1959-ben történt a nagyközönség számára a svájci Luzern-ben.

Napjainkban a céget egy modern management irányítja, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a leghatékonyabb fejlesztésekre, szem előtt tartva a bőrápolás tradícióit. A Biodroga egyesíti a természettől kapott legnemesebb összetevőket a legmodernebb technológiával. Értékes növényi kivonatok alkotják gondosan felépített formuláink alapját, amit innovációs biotechnológia tesz hatékonnyá.

Az elmúlt 50 évben a gyönyörű és egészséges bőr állapotának elősegítése adta a mi motivációnkat. Bőr specifikus bőrápoló rendszerünk pontosan azt adja meg a bőrnek, amire szüksége van. A Biodroga már több mint 60 országban megbecsült és elismert márka.

Elismerések

2017 – Germany – Spa Diamond Award “Az év Anti-Age terméke” jelölés – (Golden Caviar lapmaszk)

2012 – Germany – Spa Diamond Award “Wellness-Oscar”- “Legjobb szépségipari innovációi női arcápolás”

2011 – Kína – Spa China Award “Az év termék díja” – (Men sensation formula)

2010 – USA – Les Nouvelles Esthetiques “Az év legjobb kozmetikai terméke” díj (Intense Moisture Formula)

2010 – Észtország – Cosmopolitan “Az év legjobb szépségipari terméke” (Intense Moisture Formula 24 órás krém)

2009 – “Ázsia Gyöngye Díj” (az év férfi terméke a Man Sensation Formula)

2009 – “Ázsia Gyöngye Díj” jelölés az év legjobb Anti-Aging termékei között (Golden Caviar formula)

2008 – “Ázsia Gyöngye Díj”  (a Golden Caviar kezelés az öt legjobb kezelés között)

2007 – Oroszország – “Aranyérem” (Golden Caviar Formula)

2004 – Franciország – Nemzetközi esztétikai Kongesszus “Diplome d’Honneur des Congres” elismerése (Men Sensation Formula)

1996 – Franciország – Les Nouvelles Esthetiques “Szépség Oscar” – díj (Repair-komplex)

1994 – Franciország – Les Nouvelles Esthetiques “Szépség Oscar” – díj (Formulák kompatibilitása)

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Korong utca 44.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: