Biodroga Referencia partnereink

Szoros együttműködédben a szakemberrel

Milyen előnyökkel jár Biodroga referencia kozmetikusnak lenni?

N

A Biodroga fejlesztői a kezdetektől az átjárhatóságot tartják szem előtt. Nincsenek fix kezelési csomagok, dobozok, a kezelés alatt a kozmetikus választja ki a megfelelő anyagokat a vendég igényeit szem előtt tartva. Így szinte végtelen számú kezelés hozható létre.

N

Termékpalettánk folyamatosan megújul, vannak alap termékek, melyek állandóak, illetve a folyamatos fejlesztés eredményeképpen évente több újdonságot vezetünk be, beillesztve a kezelési metódusokba. Anyavállalatunk az állandó készítményeket is továbbfejlesztik, hogy minden termék a legfejlettebb technikával a legmodernebb hatóanyagokkal készülhessen el.

N

A vállalat nem alkalmaz állatkísérleteket, illetve készítményeinél törekszik a természetes összetevők, csomagolóanyagok felhasználására.

N

Minden termék parabén- és ásványi olaj mentes, kiemelkedő százalékban tartalmaz növényi hatóanyagokat, kivonatokat, biotechnológiai összetevőket (peptidek, őssejtek).

N

A Biodroga Institut termékpalettáján található készítmények alkalmasak ultrahangos, illetve iontoforézis kezelésekhez is.

Gyenge Noémi

Érd

Bárdi Anna

Gödöllő

Szőcs Barbara

Budapest, XIV.

Ligetfalvi Berta

Budakeszi

Agócs Nikoletta

Balatonboglár

Kalamény Krisztina

Budapest, IV.

Lutring Zsuzsa

Tatabánya

Dénesné Horváth Kata

Dunakeszi

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: