Biodroga Institut™ Perfect Age

A változó kor kozmetikája barátcserje kivonattal és egy speciális kezeléssel

Akár

%

-kal hidratáltabb bőrt eredményez 4 hét után!

A menopauza minden nő számára az élet újratervezésének ideje, melyet nagyban befolyásol a hormonális egyensúly változása. A hormonok biokémiai hírvivők, melyek bizonyos testfunkciókat szabályoznak. A bőrben ezek a hormonok katalizátorként működnek, amelyek például stimulálják a kollagén termelést, elősegítik a sejtek osztódását, valamint stimulálják a mikrokeringést, ami a sejtek optimális táplálását és oxigén felvételét javítják. A hormonok emellett a bőr faggyútermelését és hidratáltságát is befolyásolják.

Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V-forma egyre szögletesebb A-formára vált. Persze ezek a természetes folyamatok nem teljesen elkerülhetőek. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel és kezelésekkel.

Az olyan újgenerációs hatóanyagokkal, mint a barátcserje kivonat, a moha sejt kivonat, a biopeptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatjuk le az öregedés látható jeleit. Bőrünk annyi idős, amennyinek érezzük magunkat!

A termékcsaládhoz egy speciális V-lifting technika is tartozik, melyet workshopunkon sajátíthatsz el ->>

45 éves kortól, illetve a menopauza tünetek megjelenésétől ajánljuk

24 órás krém

24 órás krém száraz bőrre

Szemápoló krém

Szérum

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: