Biodroga Institut

Tudomány és szépség

A Biodroga sikerének alapja nem varázslat, hanem tapasztalat: kutatóink ötvözik a természet több ezer éves bölcsességét a jelen kor tudományával, így kozmetikumaink nem csak hatásosak, de káros anyagoktól mentesek, és mind illatukban, mind textúrájukban elvarázsolják felhasználójukat.

Mit várhatsz a Biodroga Institut™ termékcsaládtól? 

N

A Biodroga fejlesztői a kezdetektől az átjárhatóságot tartják szem előtt. Nincsenek fix kezelési csomagok, dobozok, a kezelés alatt a kozmetikus választja ki a megfelelő anyagokat a vendég igényeit szem előtt tartva. Így szinte végtelen számú kezelés hozható létre.

N

Termékpalettánk folyamatosan megújul, vannak alap termékek, melyek állandóak, illetve a folyamatos fejlesztés eredményeképpen évente több újdonságot vezetünk be, beillesztve a kezelési metódusokba. Anyavállalatunk az állandó készítményeket is továbbfejlesztik, hogy minden termék a legfejlettebb technikával a legmodernebb hatóanyagokkal készülhessen el.

N

A vállalat nem alkalmaz állatkísérleteket, illetve készítményeinél törekszik a természetes összetevők, csomagolóanyagok felhasználására.

N

Minden termék parabén- és ásványi olaj mentes, kiemelkedő százalékban tartalmaz növényi hatóanyagokat, kivonatokat, biotechnológiai összetevőket (peptidek, őssejtek).

N

A Biodroga Institut termékpalettáján található készítmények alkalmasak ultrahangos, illetve iontoforézis kezelésekhez is.

Biodroga Institut termékek

Cleansing

professzionális tisztítás

Ampulla koncentrátumok

fiolába zárt szépség

Puran

problémás bőrre

Intense Moisture

vízhiányos bőrre

Maszkok

táplálás mind fölött

Anti-Age Cell

sejtszintű őssejt terápia

Energize & Perfect

sejtébresztő zöldkávéval

Golden Caviar

szépség az óceán mélyéről

Perfect Age

a változókor kozmetikája

Repair & Cell

fénykárosodott bőrre

Oxygen

lélegzet a bőrnek

Men

férfiak bőrápolása

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: