Biodroga MD™ Photoshop hatású bőr

Az egységes tónusú és megfelelően hidratált bőr tökéletes alap a sminkelésre. A problémás és idősödő bőröknél ezt nehezen érhetjük el, sokszor a megszokott krémünk sem elegendő, kiegészítő ápolásra van szükség, mégsem vágyunk minden nap szárító és póruseltömítő alapozót használni. Ugyancsak igaz ez a fényvédelemre, bizonyos helyzetekben fokozott védelmi vonalra van szükségünk, hogy arcbőrünket megóvjuk az esetleges károsodástól.

 

BB krém 15 faktoros védelemmel

Tápláló hatóanyagokat tartalmaz, 15 faktoros fényvédelemmel ellátott, így alkalmazható önmagában, vagy bármilyen szérum vagy krém fölé kiegészítésként.

CC krém 20 faktoros védelemmel

Speciális pigmentjeivel alkalmazkodik minden bőrszín árnyalatához. Tápláló és anti-aging hatóanyagokat tartalmaz, mely enyhén mattosítja a bőrt. 20 faktoros fényvédelemmel ellátott, így alkalmazható önmagában, vagy bármilyen szérum vagy krém fölé kiegészítésként. Két változatban érhető el: barnásabb tónus a fáradt bőrre, és zöldebb tónus a vörösességre hajlamos bőrre.

DD krém 25 faktoros védelemmel

A 25 faktoros DD krém természetes megjelenést kölcsönöz, miközben glutathion, E- és C-vitamin tartalmának köszönhetően hatásos védőpajzsként szolgál az oxidatív stressz ellen. Kombinálja a BB és a CC krém előnyeit, (mattosít, nem szárít, optimálisan fed) kiválthatunk vele egy nappali krémet és alapozót, de több annál. Bőrbarát, nem allergizál.

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: