Kormanik Andrea

Kormanik Andrea vagyok, kozmetikus és szakoktató.

15 évvel ezelőtt elindultam álmaim útján. Amikor rá két évre, megnyitottam a saját üzletem, sokáig számomra is hihetetlen volt. Az elmúlt évek alatt, ami állandó volt: a tanulás, a hitem a fejlődésben és fejlesztésben.

Fő terültem az anti-aging, és a bőrproblémák: akne, rosacea megoldása. Hiszek a valódi probléma-megoldó kezelésekben, a prevencióban, a bőr non-invaziv (szike és szúrás nélküli) fiatalításában, megújításában, és regenerálásában.

Hiszek a prevencióban! Hiszek a hiteles eljárásokban, a bizonyított eredményekkel rendelkező orvos-kozmetikai kezelésekben.

A Biodroga kozmetikumok megalkuvás nélkül teszik mindezt lehetővé. Legyen szó akár élmény kezelésről vagy gépekkel kombinált high-tech kezelésről a kozmetikumok minden érzékszervre hatnak és az eredmény nem marad el sem rövid, sem hosszú távon!

2020-ban kezdtem el dolgozni vele. Szerelem volt első látásra a vendégeknek pedig első érintésre. Idén ért az a megtiszteltetés, hogy referencia szalon és kozmetikus lehettem.

Amit képviselünk így együtt az magas mérce: orvosi, bőrgyógyászati – mégis a kozmetikus kompetenciáján belül, olyan készítmények és kezelések amik orvosilag és tudományosan megalapozott kutatáson alapulnak, melynek eredménye egy innovatív, korszerű összetevő-rendszer – a legkorszerűbb hatóanyagok és ezek kombinációi.