Oldal kiválasztása

BIODROGA MD ULTIMATE

– Epigenetika  – on-line képzés INGYENES

Mire számíthatsz a BIODROGA MD ULTIMATE – Epigenetika a kozmetikában képzésünkön?

N

Az időt nem, de az idő múlásának jeleit visszafordíthatjuk. Egy speciális power peptid variáns, a Novo Peptide ™ technológia alkalmazásával ez a termékcsalád a valódi Szent Grál az érett bőr ápolásában. A peptid hatásai attól függnek, hogy az öregedés mely jelei különösen erősek és mennyire alakultak ki. Ez a kifinomult anti-age variáns lehetővé teszi, hogy a bőr válassza ki a neki megfelelő peptidet, ami ott aktiválódik, ahol kell.  A bőr – mint egy könyvtárból – kiválassza a számára szükséges peptid-olvasmányt, amit azután „beolvas”. Ettől válik ez a termékcsalád olyan széles körben alkalmazhatóvá, akár 25 éves kor felett.

N

Az ULTIMATE termékcsaládot egy fantasztikus peeling és egy igazán látványos lapmaszk egészíti ki, melyeket mindenki a saját bőrén bróbálhat ki a képzés gyakorlati részében. Kérjük, hozd magaddal munkaruhádat a kezeléshez.

N

A tanfolyam virtuálisan jön létre, interaktív előadás formájában. Tehát akár ott helyben chat ablakban vagy az előadás végén élőszóban is kérdezhetsz.

N

Az előadást egy sorozat keretében rendezzük meg, amiről bővebben ITT olvashatsz –>>>

A tanfolyam díja

INGYENES

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. Nincs kötelező vásárlás.

N

A képzés meglepetéssel zárul, amit aznap”válthatsz” be.

N

A képzés INGYENES, de kozmetikus szakembereknek szól, így regisztrációhoz kötött. Amennyiben még soha nem vásároltál vagy regisztráltál nálunk, kérünk, küldd el számunkra kozmetikus bizonyitványod fotóját a drszepseg@gmail.com cimre.

Következő időpont

2021. november 23. 8-9:30

N

A képzés helyszíne az otthonod. Nincs másra szükséged, csak egy laptpra, telefonra vagy tabletre.

N

Nincs minimum és maximum résztvevőszám.

N

Ha a regisztrációnál elakadnál, hivd Editet a 70/775-5575-ös számon, ha technikai kérdésed van, akkor Juditot a 30/5929-332-es számon.

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

7 + 9 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Amerikai út 41.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: