Oldal kiválasztása

Biodroga Perfect Age V-lifting képzés

 

A menopauza minden nő számára az élet újratervezésének ideje, melyet nagyban befolyásol a hormonális egyensúly változása.  Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V (V-forma) egyre szögletesebb arcra (A-forma) vált. Persze ezek a természetes folyamatok nem teljesen elkerülhetők. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel és kezelésekkel.  Kiemelten fontos, hogy a hormonális változásoknak megfelelő kezelést biztosíts vendégednek, amivel nemcsak arca nyeri vissza fiatalos V-formáját, hanem visszatér magabiztossága, könnyebben veszi a változások okozta akadályokat.
A BIODROGA szakemberei megalkották a menopauza kezelések és termékek igazán látványos és hosszan tartó kombinációját, melyek most a te vendégeid számára is elérhetők – szike nélkül!

Miből áll a képzés?
******************
Egy kb 1 órás elméleti részből és egy kb 2 órás, gyakorlati workshopot tartalmaz. A két modul együttes elvégzéséről oklevelet állítunk ki. Nem előfeltétel az alapozó tanfolyamon való részvétel.

Az elméleti modul:
*****************
Az elméleti modul hasznos információkat tartalmaz a menopauzával és kozmetikai tüneti kezelésével kapcsolatban, de a Biodroga V-lifting kezelés elvégzéséhez szükséges a gyakorlati részt is részletesen előzetesen átvesszük. Ha még nem voltál nálunk tanfolyamon, a kozmetikus bizonyítványod fotóját is küldd meg számunkra.

A termékcsalád és a filozófia megismerése az elméleti részen történik, a gyakorlaton egy olyan speciális kezelést sajátithatsz el, ami egy V-lifting masszázsból és egy bandázs-maszk technikából áll.
A képzés díja: 10.000 Ft

A tanfolyam díja

10.000 Ft

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. Az elméleti képzést nem limitáljuk, a gyakorlaton csak te, a modell és az oktató van jelen.

N

A tanfolyam díja a képzés napján levásárolható 20% kedvezményt tartalmazó Perfect Age V-lifting csomagunkra

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank) vagy fizesd be személyesen központunkban! 

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

2022. április 25. hétfő

10:00-14:00

N

Jelentkezni és informálódni kolléganőnknél, Zrinyi Editnél a 06-70-775-5575-ös számon tudsz.

N

A képzés helyszíne: 1145 Budapest Erzsébet királyné útja 14./A 14-es csengő

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével.

Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

1 + 11 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: