Oldal kiválasztása

Biodroga Perfect Age V-lifting workshop

– speciális képzés!

 

A menopauza minden nő számára az élet újratervezésének ideje, melyet nagyban befolyásol a hormonális egyensúly változása.  Az eredmény: a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megadja magát a gravitációs erőnek. Az orca, áll, nyak területe megereszkedik, a fiatalos V (V-forma) egyre szögletesebb arcra (A-forma) vált. Persze ezek a természetes folyamatok nem teljesen elkerülhetők. Azonban a jelenség teljes elfogadása helyett a bőr megjelenésén javítani tudunk a megfelelően megválasztott ápoló termékekkel és kezelésekkel.  Kiemelten fontos, hogy a hormonális változásoknak megfelelő kezelést biztosíts vendégednek, amivel nemcsak arca nyeri vissza fiatalos V-formáját, hanem visszatér magabiztossága, könnyebben veszi a változások okozta akadályokat.
A BIODROGA szakemberei megalkották a menopauza kezelések és termékek igazán látványos és hosszan tartó kombinációját, melyek most a te vendégeid számára is elérhetők – szike nélkül!

Miből áll a képzés?
******************
Egy kb 1,5 órás elméleti on-line részből és egy 1,5 órás, egyénre szabott workshopot tartalmaz. A két modul együttes elvégzéséről oklevelet állítunk ki. Nem előfeltétel az alapozó tanfolyamon való részvétel.

Az elméleti modul:
*****************
On-line, zoom-os bejelentkezéssel otthonról hallgathatod meg az előadást, teheted fel kérdéseid. Az elméleti modul ingyenes, hasznos információkat tartalmaz a menopauzával és kozmetikai tüneti kezelésével kapcsolatban, de a Biodroga V-lifting kezelés elvégzéséhez szükséges a gyakorlati rész. Az elméleti képzésre is add le a jelentkezésed, illetve, ha még nem voltál nálunk tanfolyamon, a kozmetikus bizonyítványod fotóját is küldd meg számunkra.

A gyakorlati modul:
**********************
A gyakorlat egyénileg, előre egyeztetett időpontban történik, ahol csak Te, az oktató és a modell van jelen. Modellről a megbeszélt időpontra neked kell gondoskodnod.

 

A termékcsalád és a filozófia megismerése az elméleti részen történik, a gyakorlaton egy olyan speciális kezelést sajátithatsz el, ami egy V-lifting masszázsból és egy bandázs-maszk technikából áll.
A gyakorlat díja: 10.000 Ft

A tanfolyam díja

10.000 Ft

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. Az elméleti képzést nem limitáljuk, a gyakorlaton csak te, a modell és az oktató van jelen.

N

A tanfolyam díja a képzés napján levásárolható 20% kedvezményt tartalmazó Perfect Age V-lifting csomagunkra

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank) vagy fizesd be személyesen központunkban! 

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

Elmélet a Minden, ami Biodroga csoportban megtalálható. Gyakorlat egyéni megbeszélés alapján.

N

Az elméleti rész másfél órás, a gyakorlat előre egyeztetett időpontban van. A pontos gyakorlati időpontokról érdeklődj kolléganőnknél, Zrinyi Editnél a 06-70-775-5575-ös számon.

N

Az elméleti képzést zoom alkalmazással on-line tartjuk, a gyakorlat helyszine a Biodroga központja: 14. kerület, Amerikai út 41.

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével.

Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

13 + 13 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Amerikai út 41.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: