Oldal kiválasztása

BIODROGA Növényi őssejtek

– ingyenes on-line képzés

Mire számíthatsz a BIODROGA nővényi őssejt tematikájú képzésünkön?

N

Mik is az őssejtek, mit csinálnak egy élőlény szervezetében? Hogyan alakulnak ki, és hogyan befolyásolják az életünket? Miért fontosak számunkra a növényi őssejtek? És mit csinál egy más faj őssejtje a mi bőrünkben? Erre is választ kaphatsz, ha részt veszel ingyenes, on-line képzésünkön. 

N

Bemutatkoznak a növényi őssejtek, mint kozmetikai hatóanyagok, a BIODROGA termékek, amikben megtalálhatók, és a hasznos információk mellett egy szuper kedvezményes csomagajánlattal is meglepünk.

N

A tanfolyam virtuálisan jön létre, interaktív előadás formájában. Tehát akár ott helyben chat ablakban vagy az előadás végén élőszóban is kérdezhetsz.

A tanfolyam díja

INGYENES

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. Nincs kötelező vásárlás.

N

A képzés meglepetéssel zárul, amit aznap”válthatsz” be.

N

A képzés INGYENES, de kozmetikus szakembereknek szól, így regisztrációhoz kötött. Amennyiben még soha nem vásároltál vagy regisztráltál nálunk, kérünk, küldd el számunkra kozmetikus bizonyitványod fotóját a drszepseg@gmail.com cimre.

Következő időpont

2020. szeptember 4. 9-10:30

N

A képzés helyszíne az otthonod. Nincs másra szükséged, csak egy laptopra, telefonra vagy tabletre.

N

Nincs minimum és maximum résztvevőszám.

N

Ha a regisztrációnál elakadnál, hivd Editet a 70/775-5575-ös számon, ha technikai kérdésed van, akkor Juditot a 30/5929-332-es számon.

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

8 + 2 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Amerikai út 41.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: