Oldal kiválasztása

BIODROGA MD ULTIMATE

– Epigenetika a kozmetikában

Mire számíthatsz a BIODROGA MD ULTIMATE – Epigenetika a kozmetikában képzésünkön?

N

Az időt nem, de az idő múlásának jeleit visszafordíthatjuk. Egy speciális power peptid variáns, a Novo Peptide ™ technológia alkalmazásával ez a termékcsalád a valódi Szent Grál az érett bőr ápolásában. A peptid hatásai attól függnek, hogy az öregedés mely jelei különösen erősek és mennyire alakultak ki. Ez a kifinomult anti-age variáns lehetővé teszi, hogy a bőr válassza ki a neki megfelelő peptidet, ami ott aktiválódik, ahol kell.  A bőr – mint egy könyvtárból – kiválassza a számára szükséges peptid-olvasmányt, amit azután „beolvas”. Ettől válik ez a termékcsalád olyan széles körben alkalmazhatóvá, akár 25 éves kor felett.

N

Az ULTIMATE termékcsaládot egy fantasztikus peeling és egy igazán látványos lapmaszk egészíti ki, melyeket mindenki a saját bőrén bróbálhat ki a képzés gyakorlati részében. Kérjük, hozd magaddal munkaruhádat a kezeléshez.

N

A tanfolyamhoz részletes írásos anyagot adunk, mely tartalmazza a hatóanyaglistát, a készítmények jellemzőit, felhasználási lehetőségeit. Emellé BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam díja

10.000 Ft

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon.

N

A tanfolyam díja a képzés napján levásárolható 20% kedvezményt tartalmazó Ultimate csomagunkra

N

A képzésen kávéval, teával, ropogtatni valóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be számlaszámunkra! (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank).

Következő időpont

Jelenleg nincs időpont – keresd kollégánkat a 70/775-5575-ös számon.

N

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 14 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb. 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval.

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Korong utca 44. (A környéken a paskolás ingyenes.).

N

A tanfolyam minimum 2, maximum 6 fővel indul.

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

9 + 1 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be számlaszámunkra!

Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Korong utca 44.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: