BIODROGA MEDICAL INSTITUTE

Professzionális savas hámlasztás + dermaroller kombinált kezelés

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A dermarolleres tűs eljárás alkalmas arra, hogy mikrocsatornákat nyissunk, így növeljük a hatóanyag-bevitel hatékonyságát. Emellett a bőrt olyan módon stimuláljuk, hogy az képes legyen hám és irha szinten is megújulni.

N

Eddig ezt a két eljárást külön-külön alkalmaztuk, most mégis egy kezelésen belül találkozunk vele.

N

A kombinált eljárás lényege, hogy a két módszer pozitív hatásai összeadódjanak, növelve a bőrmegújulás hatékonyságát.

N

Már egy kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

N

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas-tűs eljárását! A kiscsoportos tanfolyam elméleti és gyakorlati képzést is tartalmaz. Mindenki kezel és modell is. Az oklevél megszerzésének feltétele a gyakorlat teljesítése.

N

Fontos! Ez a képzés magába foglalja a Professzionális savas hámlasztás teljes anyagát, pluszban kiegészül a dermarolleres eljárással. Tehát nincs szükséged a savas képzésünket is külön elvégezni 😉

N

Fontos! Amennyiben 2022 szeptembere előtt végezted el savas képzésünket, úgy ismételten el kell jönnöd hozzánk, mert az anyagok megújulása miatt más kezelési metódust kell elsajátítanod.

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés két részből áll, egy elméletből és egy gyakorlatból. 

Egy kb. két órás elméleti modul keretében átbeszéljük a savas kezelést, a dermaroller használatát, a kúra összeállítását, majd a gyakorlati részben egymáson próbáljuk ki a savakat és a dermarollert. Mindenki kezelő és modell is. Amennyiben nem tudsz modellként részt venni, úgy kérünk, gondoskodj modellről.

A gyakorlati képzésre hozz magaddal váltóruhát, minden mást mi biztosítunk (a dermarollert is).

********************************
Minden, nálunk végzett kozmetikus megvásárolhatja kedvezményes professzionális csomagunkat a végzés napjától bármikor, akár többször is. A tanfolyami dijat csak egyszer, legkésőbb a képzés napján tudod levásárolni.

A tanfolyamon megismerheted ennek a kombinált eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat, az otthonápolási termékek összeállítását és a kiegészítő gépek protokollját. Akkor is tökéletes számodra, ha már alkalmazol savas és/vagy dermarolleres beavatkozást

A tanfolyam díja

30.000 Ft

N

A tanfolyam díjából 15.000 Ft a gyakorlati képzés napján levásárolható menüválasztásos, kedvezményes csomagra. A kedvezményes csomagot a tanfolyam elvégzése után akárhányszor megvásárolhatod.

N

A tanfolyamnak nem feltétele az alapozó képzésen való részvétel, de erősen javallott, hogy az anyagokat már ismerd.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003) vagy fizesd be számlaszámunkra! 

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

Legközelebb 2023 őszén tartunk ilyen tanfolyamot. Amennyiben érdekel, vedd fel a kapcsolatot kolléganőnkkel: 70/775-5575

N

Kérünk, hozz a gyakorlati kezelésekhez váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk.

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Erzsébet királyné útja 14./A (A környéken a parkolás fizetős).

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: