Oldal kiválasztása

BIODROGA MD

Professzionális savas hámlasztás + dermaroller kombinált kezelés

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A dermarolleres tűs eljárás alkalmas arra, hogy mikrocsatornákat nyissunk, így növeljük a hatóanyag-bevitel hatékonyságát. Emellett a bőrt olya módon stimuláljuk, hogy az képes legyen hám és irha szinten is megújulni.

N

Eddig ezt a két eljárást külön-külön alkalmaztuk, most mégis egy kezelésen belül találkozunk vele.

N

A kombinált eljárás lényege, hogy a két módszer pozitív hatásai összeadódjanak, növelve a bőrmegújulás hatékonyságát.

N

Már egy kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

N

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas-tűs eljárását! A kiscsoportos tanfolyam elméleti és gyakorlati képzést is tartalmaz. Mindenki kezel és modell is, így ha számodra a kezelés ellenjavallt, kérünk, jelezd, és hozunk modellt a képzésre. Az oklevél megszerzésének feltétele a gyakorlat teljesítése.

A tanfolyamon megismerheted ennek a kombinált eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat, az otthonápolási termékek összeállítását és a kiegészítő gépek protokollját. Akkor is tökéletes számodra, ha már alkalmazol savas és/vagy dermarolleres beavatkozást

A tanfolyam díja

15.000 Ft

N

A tanfolyam díjából 7.500 Ft a képzés napján levásárolható menüválasztásos, kedvezményes csomagra. A kedvezményes csomagot minden, előző években nálunk végzett kozmetikus is megvásárolhatja.

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. A képzés minimum 2, maximum 6 fő részvételével indul.

N

Kérünk, hozz a kezelésekhez váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be számlaszámunkra! (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank)

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

A tanfolyam ősszel újra indul. 

10:00 – 15:00

N

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 15 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb. 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval.

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Korong utca 44. (A környéken a paskolás ingyenes.).

N

A gyakorlaton mindenki kezel és modell is. Kérlek, jelezd előre, ha nem tudsz modellként részt venni a képzésen.

N

A tanfolyamon kávéval, teával, ropogtatnivalóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

3 + 13 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be számlaszámunkra!

Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Korong utca 44.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: