Oldal kiválasztása

BIODROGA MD

Professzionális savas hámlasztás + dermaroller kombinált kezelés

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A dermarolleres tűs eljárás alkalmas arra, hogy mikrocsatornákat nyissunk, így növeljük a hatóanyag-bevitel hatékonyságát. Emellett a bőrt olyan módon stimuláljuk, hogy az képes legyen hám és irha szinten is megújulni.

N

Eddig ezt a két eljárást külön-külön alkalmaztuk, most mégis egy kezelésen belül találkozunk vele.

N

A kombinált eljárás lényege, hogy a két módszer pozitív hatásai összeadódjanak, növelve a bőrmegújulás hatékonyságát.

N

Már egy kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

N

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas-tűs eljárását! A kiscsoportos tanfolyam elméleti és gyakorlati képzést is tartalmaz. Mindenki kezel és modell is, így ha számodra a kezelés ellenjavallt, kérünk, jelezd, és hozunk modellt a képzésre. Az oklevél megszerzésének feltétele a gyakorlat teljesítése.

N

Fontos! Ez a képzés magába foglalja a Professzionális savas hámlasztás teljes anyagát, pluszban kiegészül a dermarolleres eljárással. Tehát nincs szükséged a savas képzésünket is külön elvégezni 😉

Hogyan épül fel a képzés?

A jelenlegi helyzetre való tekintettel egy hibrid formájú képzést hoztunk létre, amely két részből áll, egy elméletből és egy gyakorlatból. Csak elméletet az végezhet, aki ismétlésként szeretne részt venni a képzésen, tehát már valamikor elvégezte nálunk a gyakorlati részt.

Az elméleti modul:
******************
On-line, zoom-os bejelentkezéssel otthonról hallgathatod meg az előadást, teheted fel kérdéseid. A gyakorlaton az elméleti rész teljes anyagát átadjuk neked, igy ez akkor is meglesz számodra, ha nem jegyzeteltél. Az elmélet kb 2,5 órás, 9:00-11:30-ig tart.

A gyakorlati modul:
*******************
A gyakorlat egyénileg, előre egyeztetett időpontban történik, ahol csak Te, az oktató és a modell van jelen. Modellről a megbeszélt időpontra neked kell gondoskodnod (fontos, hogy ne legyen olyan elválzotás az arcán, ami ellenjavalt a dermarolleres kezelésnél). Amennyiben össze tudjuk egyeztetni, kettesével is jöhettek a képzésre, ekkor kezelőként megtanulod a technikát, illetve modellként ki is tudod próbálni. A gyakorlat kb. másfél órás.

A kezeléshez szükséges termékek:
********************************
Minden, nálunk végzett kozmetikus megvásárolhatja kedvezményes professzionális csomagunkat a végzés napjától számítva bármikor, akár többször is. A tanfolyami díj felét csak egyszer, legkésőbb a gyakorlati képzés napján tudod levásárolni.

A tanfolyamon megismerheted ennek a kombinált eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat, az otthonápolási termékek összeállítását és a kiegészítő gépek protokollját. Akkor is tökéletes számodra, ha már alkalmazol savas és/vagy dermarolleres beavatkozást

A tanfolyam díja

20.000 Ft

N

A tanfolyam díjából 10.000 Ft a gyakorlati képzés napján levásárolható menüválasztásos, kedvezményes csomagra. A kedvezményes csomagot minden, előző években nálunk végzett kozmetikus is megvásárolhatja.

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. Az elméleti képzésnek nincs maximum létszáma.

N

Kérünk, hozz a gyakorlati kezelésekhez váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank) vagy fizesd be számlaszámunkra! 

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

Októbertől újra indul. Jelentkezés: 70/775-5575

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Erzsébet királyné útja 14./A (A környéken a parkolás fizetős).

N

Kérünk, amennyiben Te vagy a modelled nem érzitek jól magatokat, keress minket, hogy a gyakorlati képzés időpontját áttehessük. Köszönjük!

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

11 + 2 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: