Oldal kiválasztása

BIODROGA MEDICAL INSTITUTE

Professzionális savas hámlasztás + dermaroller kombinált kezelés

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A dermarolleres tűs eljárás alkalmas arra, hogy mikrocsatornákat nyissunk, így növeljük a hatóanyag-bevitel hatékonyságát. Emellett a bőrt olyan módon stimuláljuk, hogy az képes legyen hám és irha szinten is megújulni.

N

Eddig ezt a két eljárást külön-külön alkalmaztuk, most mégis egy kezelésen belül találkozunk vele.

N

A kombinált eljárás lényege, hogy a két módszer pozitív hatásai összeadódjanak, növelve a bőrmegújulás hatékonyságát.

N

Már egy kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

N

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas-tűs eljárását! A kiscsoportos tanfolyam elméleti és gyakorlati képzést is tartalmaz. Mindenki kezel és modell is. Az oklevél megszerzésének feltétele a gyakorlat teljesítése.

N

Fontos! Ez a képzés magába foglalja a Professzionális savas hámlasztás teljes anyagát, pluszban kiegészül a dermarolleres eljárással. Tehát nincs szükséged a savas képzésünket is külön elvégezni 😉

N

Fontos! Amennyiben 2022 szeptembere előtt végezted el savas képzésünket, úgy ismételten el kell jönnöd hozzánk, mert az anyagok megújulása miatt más kezelési metódust kell elsajátítanod.

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés két részből áll, egy elméletből és egy gyakorlatból. 

Egy kb. két órás elméleti modul keretében átbeszéljük a savas kezelést, a dermaroller használatát, a kúra összeállítását, majd a gyakorlati részben egymáson próbáljuk ki a savakat és a dermarollert. Mindenki kezelő és modell is. Amennyiben nem tudsz modellként részt venni, úgy kérünk, gondoskodj modellről.

A gyakorlati képzésre hozz magaddal váltóruhát, minden mást mi biztosítunk (a dermarollert is).

********************************
Minden, nálunk végzett kozmetikus megvásárolhatja kedvezményes professzionális csomagunkat a végzés napjától bármikor, akár többször is. A tanfolyami dijat csak egyszer, legkésőbb a képzés napján tudod levásárolni.

A tanfolyamon megismerheted ennek a kombinált eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat, az otthonápolási termékek összeállítását és a kiegészítő gépek protokollját. Akkor is tökéletes számodra, ha már alkalmazol savas és/vagy dermarolleres beavatkozást

A tanfolyam díja

30.000 Ft

N

A tanfolyam díjából 15.000 Ft a gyakorlati képzés napján levásárolható menüválasztásos, kedvezményes csomagra. A kedvezményes csomagot a tanfolyam elvégzése után akárhányszor megvásárolhatod.

N

A tanfolyamnak nem feltétele az alapozó képzésen való részvétel, de erősen javallott, hogy az anyagokat már ismerd.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003) vagy fizesd be számlaszámunkra! 

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

2022. október 3. hétfő

10:00 – 15:00

N

Kérünk, hozz a gyakorlati kezelésekhez váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk.

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Erzsébet királyné útja 14./A (A környéken a parkolás fizetős).

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével –>>

telefonon: 70/775-5575

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: