Oldal kiválasztása

BIODROGA MEDICAL Professzionális savas hámlasztás

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A tanfolyamon megismerheted ennek a sokrétű eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat és a kiegészítő gépek protokollját.

N

2022-től már 7 féle savat tudunk úgy kombinálni, hogy teljesen személyre tudjuk szabni a kúrát. Ezzel a leghatékonyabb és a legkímélőbb savazási eljárást fejlesztettük ki.

N

Már az első kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas szüleményeit!

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés két részből áll, egy elméletből és egy gyakorlatból. 

Egy kb másfél-két órás elméleti modul keretében átbeszéljük a savas kezelést, a kúra összeállítását, majd a gyakorlati részben egymáson próbáljuk ki a savakat. Mindenki kezelő és modell is. Amennyiben nem tudsz modellként részt venni, úgy kérünk, gondoskodj modellről.

A gyakorlati képzésre hozz magaddal váltóruhát, minden mást mi biztosítunk.

********************************
Minden, nálunk végzett kozmetikus megvásárolhatja kedvezményes professzionális csomagunkat a végzés napjától bármikor, akár többször is. A tanfolyami dijat csak egyszer, legkésőbb a képzés napján tudod levásárolni.

Amennyiben 2022 szeptembere előtt végezted el a professzionális savas hámlasztás képzést, így az új készítmények és metódusok elsajátítására ismételten el kell jönnöd hozzánk. 

A tanfolyam díja

20.000 Ft

N

A tanfolyam díjának teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható menüválasztásos, kedvezményes savas csomagunkra legkésőbb a gyakorlati képzés napján.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003) vagy fizesd be személyesen központunkban!

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

2022.október 3. hétfő

10:00 – 14:00

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Erzsébet királyné útja 14. /A. (A környéken a parkolás fizetős.)

N

Kérünk, hozz a gyakorlati képzésre váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

Az alábbi űrlap kitöltésével –>>

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: