Oldal kiválasztása

BIODROGA MD Professzionális savas hámlasztás

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A tanfolyamon megismerheted ennek a sokrétű eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat és a kiegészítő gépek protokollját.

N

2015-től már nem csak AHA-savakkal, hanem kombinált, új generációs savakkal is dolgozunk a kabinban és az otthonápolásnál, így összesen 6 féle sav kombinációját tudjuk személyre szabni.

N

Már az első kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas szüleményeit!

Hogyan épül fel a képzés?

0:30A jelenlegi helyzetre való tekintettel egy hibrid formájú képzést hoztunk létre, amely két részből áll, egy elméletből és egy gyakorlatból. Csak elméletet az végezhet, aki ismétlésként szeretne részt venni a képzésen, tehát már valamikor elvégezte nálunk a gyakorlati részt.

Az elméleti modul:
******************
On-line, zoom-os bejelentkezéssel otthonról hallgathatod meg az előadást, teheted fel kérdéseid. A gyakorlaton az elméleti rész teljes anyagát átadjuk neked, igy ez akkor is meglesz számodra, ha nem jegyzeteltél. Az elmélet kb 1,5 órás, 9:00-10:30-ig tart.

A gyakorlati modul:
*******************
A gyakorlat egyénileg, előre egyeztetett időpontban történik, ahol csak Te, az oktató és a modell van jelen. Modellről a megbeszélt időpontra neked kell gondoskodnod. Amennyiben össze tudjuk egyeztetni, kettesével is jöhettek a képzésre, ekkor kezelőként megtanulod a technikát, illetve modellként ki is tudod próbálni. A gyakorlat kb egy órás.

A kezeléshez szükséges termékek:
********************************
Minden, nálunk végzett kozmetikus megvásárolhatja kedvezményes professzionális csomagunkat a végzés napjától bármikor, akár többször is. A tanfolyami dijat csak egyszer, legkésőbb a gyakorlati képzés napján tudod levásárolni.

A tanfolyam díja

10.000 Ft

N

A tanfolyam díjának teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható menüválasztásos, kedvezményes savas csomagunkra legkésőbb a gyakorlati képzés napján.

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. Az elméleti képzésnek nincs maximum létszáma. 

N

Kérünk, hozz a gyakorlati képzésre váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank) vagy fizesd be személyesen központunkban!

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

Októbertől újra indul. Jelentkezés: 70/775-5575

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Erzsébet királyné útja 14. /A. (A környéken a parkolás fizetős.)

N

Kérünk, amennyiben Te vagy a modelled nem érzitek jól magatokat, keress minket, hogy a gyakorlati képzés időpontját áttehessük. Köszönjük!

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

8 + 5 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: