BIODROGA MEDICAL Professzionális savas hámlasztás

Mire számíthatsz ezen a tanfolyamon?

N

Az orvos-kozmetikai BIODROGA MD savas hámlasztás a napmentes hónapok egyik legjobb alternatívája, hogy különböző eredetű bőrproblémát (érett bőr, hegek, akné, pigmentfoltok) kezelhessünk.

N

A tanfolyamon megismerheted ennek a sokrétű eljárásnak a menetét, javallatait, ellenjavallatait, a felhasználható anyagokat és a kiegészítő gépek protokollját.

N

2022-től már 7 féle savat tudunk úgy kombinálni, hogy teljesen személyre tudjuk szabni a kúrát. Ezzel a leghatékonyabb és a legkímélőbb savazási eljárást fejlesztettük ki.

N

Már az első kezeléssel látható eredményt érhetünk el anélkül, hogy a bőr durván lehámlana vagy sérülne.

Ismerd meg a biotechnológia legújabb savas szüleményeit!

Hogyan épül fel a képzés?

A képzés két részből áll, egy elméletből és egy gyakorlatból. 

Egy kb másfél-két órás elméleti modul keretében átbeszéljük a savas kezelést, a kúra összeállítását, majd a gyakorlati részben egymáson próbáljuk ki a savakat. Mindenki kezelő és modell is. Amennyiben nem tudsz modellként részt venni, úgy kérünk, gondoskodj modellről.

A gyakorlati képzésre hozz magaddal váltóruhát, minden mást mi biztosítunk.

********************************
Minden, nálunk végzett kozmetikus megvásárolhatja kedvezményes professzionális csomagunkat a végzés napjától bármikor, akár többször is. A tanfolyami dijat csak egyszer, legkésőbb a képzés napján tudod levásárolni.

Amennyiben 2022 szeptembere előtt végezted el a professzionális savas hámlasztás képzést, így az új készítmények és metódusok elsajátítására ismételten el kell jönnöd hozzánk. 

A tanfolyam díja

20.000 Ft

N

A tanfolyam díjának teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható menüválasztásos, kedvezményes savas csomagunkra legkésőbb a gyakorlati képzés napján.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Dr. Szépség Kft. – Raiffeisen Bank 12010855-01507061-00100003) vagy fizesd be személyesen központunkban!

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Következő időpont

Legközelebb 2023 őszén tartunk ilyen tanfolyamot. Amennyiben érdekel, vedd fel a kapcsolatot kolléganőnkkel: 70/775-5575

10:00 – 14:00

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Erzsébet királyné útja 14. /A. (A környéken a parkolás fizetős.)

N

Kérünk, hozz a gyakorlati képzésre váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 14./A, 14-es csengő

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: