Oldal kiválasztása

BIODROGA MD Orvos kozmetikai alaptanfolyam

Mire számíthatsz a BIODROGA MD orvos-kozmetikai alapképzésünkön?

N

A képzésen első lépésként megismerkedünk a BIODROGA MD orvos-kozmetikai készítmények alap filozófiájával, megbeszéljük, mit is jelent az orvos-kozmetika, milyen hatóanyagcsoportok tartoznak hozzá, és ezek hogyan hatnak a bőrre. Megvizsgáljuk, mely gépi kezelésekkel lehet a készítményeket alkalmazni, milyen elváltozásokra.

N

Második lépésben bemutatásra kerülnek a BIODROGA MD termékek: egyesével megnézzük a gyakorlati használatukat, összetevőiket, kombinálhatóságukat.

N

A tanfolyamhoz részletes írásos anyagot adunk, mely tartalmazza a hatóanyaglistát, a készítmények jellemzőit, felhasználási lehetőségeit. Emellé BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam díja

5.000 Ft

N

A tanfolyam díjának teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolhatóa BIODROGA MD menüválasztásos csomagjára, mely 20% kedvezményt tartalmaz.

N

A tanfolyam után egyéni konzultáció keretében kedvezményes induló csomagot is összeállítunk.

N

A képzésen kávéval, teával, ropogtatni valóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el. (A járvány alatt nem tudjuk biztositani.)

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át (Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank)vagy fizesd be személyesen központunkban!

Következő időpont

2021. október 7. csütörtök

10:00 – 14:00

N

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 14 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb. 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk.

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Amerikai út 41. 

N

A tanfolyam minimum 2, maximum 4 fővel indul.

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével

13 + 10 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be az alábbi számlaszámra!

Csernai Judit 16200106-11551751-00000000 Magnet Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Amerikai út 41.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: