Oldal kiválasztása

BIODROGA Ezeregy lapmaszk meséi

Tökéletes tanfolyam számodra, ha valami egészen sokrétűen felhasználható újdonságot keresel vendégeid számára. Az orvosi tisztaságú lapmaszkok bármilyen kezelésbe beilleszthetők, legyen szó klasszikus, problémamegoldó, anti-age, orvos-kozmetikai vagy luxus kezelésről.

A képzés alatt megismerheted a lapmaszkok szinte végtelen felhasználhatósági metódusait, számtalan előnyét, a BIODROGA lapmaszkokat és a hozzájuk kapcsolódó szérumokat. Az elméletet gyakorlat követi, ahol modellként is megtapasztalhatod egy kiválasztott lapmaszk hatását, és kezelőként is elsajátíthatsz több igazán egyedi trükköt.

A tanfolyamhoz írásos anyagot, táblázatot adunk, illetve BIODROGA Kezelőkönyvet biztosítunk, melyből hasznos tippeket, kezelési protokollokat sajátíthatsz el, illetve az anyagköltség-kalkulációk segítenek a kezelések beárazásában is.

A tanfolyam díja

7.500 Ft

N

A tanfolyam nem tartalmaz előfeltételt, úgy is részt vehetsz rajta, ha nem voltál alap tanfolyamainkon. A képzés minimum 2, maximum 6 fő részvételével indul.

N

A tanfolyam díjának teljes összege vásárlási limit nélkül levásárolható 30% kedvezményt tartalmazó “menüválasztásos” lapmaszk-alapcsomagunkra.

N

Kérünk, hozz a kezelésekhez váltóruhát, hogy a kezelések higiénikusan történhessenek. Minden mást (oktatási anyagot, a kezelésekhez használt anyagot, stb.) mi biztosítunk.

N

Jelentkezésed véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be számlaszámunkra! (Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank)

Következő időpont

Igény esetén szervezünk

Keress minket a

70/775-5575-ös számon

N

A tanfolyamok 10 órakor kezdődnek és legkésőbb 14 órakor végződnek. Kérünk, a kezdés előtt kb 15 perccel érkezz meg, hogy időben kezdhessünk, és még kényelmesen megvendégelhessünk egy kávéval. 

N

A képzés helyszíne a Biodroga központja: 14. kerület, Korong utca 44. (A környéken a paskolás ingyenes.).

N

A tanfolyamon kávéval, teával, ropogtatnivalóval kedveskedünk, melyet a tanfolyam előtt, után, illetve a szünetben, az előtérben fogyaszthatsz el.

N

A tanfolyami szabályzatunkat itt találod ->>

Jelentkezés

telefonon: 70/775-5575

vagy az űrlap kitöltésével.

Ugyanezen elérhetőségeinken szívesen adunk információt képzéseinkről, készítményeinkről.

6 + 13 =

*Személyes adataidat arra fogjuk használni, hogy kapcsolatba léphessünk, és számodra érdekes, és hasznos információkat oszthassunk meg veled. Adataidat és jogaidat tiszteletben tartjuk. Az űrlap kitöltésével elfogadod, hogy adataidat az adatkezelési tájékoztatónk szerint fogjuk kezelni. Adatkezelési tájékoztató

A jelentkezés véglegesítéséhez a részvételi díjat utald át vagy fizesd be számlaszámunkra!

Dr.Szépség Kft 12010855-01507061-00100003 Raiffeisen Bank

A megjegyzés rovatba írd a neved, telefonszámod és a dátumot.

Így zajlanak a Biodroga tanfolyamok

Cégadatok:

Dr. Szépség Kft

Adószám: 25177475-2-13

Központ: 1145 Budapest, Korong utca 44.

Adatkezelés tájékoztató és nyilatkozat

Elérhetőségeink: