Oldal kiválasztása

Slow Age.

Lassítsd le a bőr öregedését!

 

Fiatal korban bőrünk rendszeresen termel új bőrsejteket. Ezt biológiai hámlásnak nevezik, amely biztosítja, hogy az epidermisz sejtjei körülbelül 28 naponként megújuljanak. A kollagén, elasztin és hialuronsav szintézise állandó, a bőrben számos anyagcsere-folyamat teljes sebességgel fut, jó a vérkeringés, és a sebgyógyulás is normálisan működik.

A bőr kb. 25 éves kortól elkezd öregedni: apránként lelassulnak természetes folyamatai, amelyek fiatalon és frissen tartották. 

Az öregedés első látható jelei fokozatosan jelennek meg. Ide tartoznak mindenekelőtt az eltűnni nem akaró apró száraz ráncok, valamint kirajzolódnak az első állandó barázdák.

A Fekete-erdő-komplex mellett olyan értékes hatóanyagokat választottunk, melyek segítenek ezt a nem kívánt folyamatot lassítani: ezek a glikoproteinek és a stabilizált C-vitamin.

Az antarktiszi vizekben őshonos baktériumból kivont glikoproteinek használatával a bőr teltebbnek és feszesebbnek tűnik. Az arcszín egyenletesebb lesz, a ráncok láthatóan csökkennek.

A stabilizált C-vitamin megvédi a bőrt az erősen reaktív szabadgyökök negatív hatásaitól, ezzel hatékonyan gátolja a bőr korai öregedését. Világosítja, egységesíti a bőrfelszínt, így kiválóan alkalmazható UV-károsodás okozta pigmentfoltokra és az idő előtti bőröregedés egyéb tüneteinek csökkentésére.

 

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Insitute slow age

Slow Age termékek

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Slow age 24 órás krém

24 órás krém

Energia és ragyogás

Biodroga szépség kozmetika termék szépségápolás Bioscience Institute Slow age 24 órás gazdag krém

24 órás gazdag krém

Energia és táplálás