Agócs Nikoletta

Agócs Nikoletta vagyok a balatonboglári Beauty Derm Kozmetika tulajdonosa. 20 éve ismerkedtem meg ezzel a csodálatos szakmával, azóta nagy alapossággal és alázattal végzem munkámat.

Az évek során volt lehetőségem több márka termékeit kipróbálni, de a termékekkel szemben támasztott magas elvárásaimnak egyedül a BIODROGA termékek feleltek meg, melyeket immár 8 éve használok.

A termékek kifogástalan minősége mellett fontos számomra az is, hogy a forgalmazó cég partnerei számára biztosítson megfelelő hátteret ahhoz, hogy munkánkat a lehető legszínvonalasabban végezhessük. Mindezt a Dr. Szépség Kft biztosítja is, hiszen folyamatosan továbbképzéseket, tanfolyamokat szerveznek, a legújabb kozmetikai trendekkel, technológiákkal ismertetnek meg bennünket.

Én magam is a BIODROGA termékeit használom otthon a mindennapi bőrápolásom során. Imádom őket, szolid visszafogott illatvilága, könnyű textúrája és nem utolsó sorban méreganyag mentessége miatt.

Büszke vagyok továbbá arra, hogy vendégköröm 95%-át állandó, visszajáró törzsvendégek teszik ki, akik szintén elégedettek a kezelések során használt jó minőségű BIODROGA termékekkel, melyeket ők is használnak otthoni bőrápolásuk során is.

Egyszóval tehát a BIODROGA termékeknek köszönhetően sikerült kialakítanom egy olyan miliőt, ahol vendégeim folyamatosan tájékozódhatnak a kozmetikai újdonságokról, termékmintákkal láthatom el őket, illetve a széles termék palettának köszönhetően rövidebb, hosszabb kényeztető, expressz és exkluzív kezelések közül válogathatnak.

Számomra nagyon nagy megtiszteltetés hogy egy olyan márkát képviselhetek, melyet a világon számos országban használnak és piacvezető helyet foglal el.

Beauty Derm kozmetika, Balatonboglár –>>>